Logo arendse health club
Kies een van onze vestigingen

Arendse health club Tilburg

Centraal gelegen aan het Koningsplein is onze health club absoluut een van de gezelligste clubs van Tilburg. Vooruitstrevend in de fitnessbranche bieden we mogelijkheden op verschillende gebieden zoals functional training, een uitgebreid groepsles programma en goed opgeleid personeel!

Zo hebben klanten onder andere de beschikking over:

  • Een gezellige horeca 
  • Een grote fitnessruimte
  • Een speciale functional training ruimte
  • Een uniek spinningpodium
  • Sauna's
  • Zonnebank
  • Gewichtsconsulenten 
  • Personal training

Bij Arendse health club staat de klant centraal. Of u nu gewoon voor uw plezier komt sporten of u graag wat kilo’s wilt verliezen, sterker te worden of om te revalideren, onze coaches helpen u bij het bereiken van uw doelstellingen op elk niveau. Onze aandacht gaat dan ook vooral naar een goede begeleiding en een gezellige omgeving om zowel aan uw gezondheid te werken als om sociale contacten op te doen.

Wij heten u graag welkom in onze club!

 

Klik hier voor een routebeschrijving naar onze vestiging >>>


Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, roosterwijzigingen en evenementen? Volg ons op Facebook via www.arendse.nl/ArendseHC 

Functioneel Trainen: dat is iets voor jou!

Functioneel Trainen: dat is iets voor jou!

Diverse lessen op onze vestigingen

Functioneel trainen is dé trainingstrend van nu. En dat is eigenlijk niet zo gek: het is vernieuwend, erg effectief en bovenal erg leuk! Bij Arendse health club vinden er regelmatig functionele groepslessen in de fitness en zalen bezig. Altijd onder begeleiding van een trainer. De lessen duren tussen de 30 en 45 minuten. Wil je geloven dat je dan je hele lichaam hebt getraind, inclusief warming up en cooling down? Misschien is dat wel de sleutel van het succes!
donderdag 20 november 2014/Auteur : Arendse health club/Aantal views (163)/Reacties (0)/ Beoordeling artikel: Geen beoordelingen
Categorieën: Arendse
Tags:
RSS

Bezoekadres
Koningsplein 1
5038 WG Tilburg

Postadres
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout

Contact
Tel: 013 543 2249

Contactformulier
Klik hier

KVK nummer
180.61.755

BTW nummer
8095.67.015.B.01

Route
Klik hier voor de route