Logo arendse health club
Kies een van onze vestigingen

Arendse health club Dongen

Arendse Health Club Dongen bevindt zich midden in het zorgcentrum van Dongen: De Volckaert. Arendse Health Club Dongen heeft een jaar geleden zijn deuren geopend en is al zeer populair bij de mensen. Dit komt door de gezelligheid die deze club uitstraalt. De klanten van Arendse Health Club Dongen hebben onder andere een mooie en overzichtelijke fitnessruimte, een bijbehorend zwembad en twee infrarood sauna's. Arendse Health Club Dongen is niet alleen voor de bewoners van de Volckaert maar ook voor iedereen van binnen en buiten Dongen.

 

Medical Taping

Medical Taping

Wist u dat dit op veel locaties van ons mogelijk is?

Het doel van medical taping kan preventief zijn, maar ook therapeutisch of als nazorg. Met behulp van tape worden gewrichten gestabiliseerd en/of ondersteund en wordt de rek op spieren en pezen verminderd waardoor belasting mogelijk blijft. Op bijna al onze vestigingen is het mogelijk om hier gebruik van te maken, middels inzet van medical taping door een fysiotherapeut van Fysiomore.
woensdag 21 januari 2015/Auteur : Eddy van den Berg/Aantal views (60)/Reacties (0)/ Beoordeling artikel: Geen beoordelingen
Categorieën: Arendse
Tags:
RSS

Bezoekadres
Dongepark 1
5102 DB Dongen

Postadres
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout

Contact
Tel: 0162 375 355