Logo arendse health club
Kies een van onze vestigingen

Arendse health club Dongen

Arendse Health Club Dongen bevindt zich midden in het zorgcentrum van Dongen: De Volckaert. Arendse Health Club Dongen heeft een jaar geleden zijn deuren geopend en is al zeer populair bij de mensen. Dit komt door de gezelligheid die deze club uitstraalt. De klanten van Arendse Health Club Dongen hebben onder andere een mooie en overzichtelijke fitnessruimte, een bijbehorend zwembad en twee infrarood sauna's. Arendse Health Club Dongen is niet alleen voor de bewoners van de Volckaert maar ook voor iedereen van binnen en buiten Dongen.

 

Functioneel Trainen: dat is iets voor jou!

Functioneel Trainen: dat is iets voor jou!

Diverse lessen op onze vestigingen

Functioneel trainen is dé trainingstrend van nu. En dat is eigenlijk niet zo gek: het is vernieuwend, erg effectief en bovenal erg leuk! Bij Arendse health club vinden er regelmatig functionele groepslessen in de fitness en zalen bezig. Altijd onder begeleiding van een trainer. De lessen duren tussen de 30 en 45 minuten. Wil je geloven dat je dan je hele lichaam hebt getraind, inclusief warming up en cooling down? Misschien is dat wel de sleutel van het succes!
donderdag 20 november 2014/Auteur : Arendse health club/Aantal views (185)/Reacties (0)/ Beoordeling artikel: Geen beoordelingen
Categorieën: Arendse
Tags:
RSS

Bezoekadres
Dongepark 1
5102 DB Dongen

Postadres
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout

Contact
Tel: 0162 375 355