Logo arendse health club
Kies een van onze vestigingen

Arendse health club Raamsdonksveer

De vestiging in Raamsdonksveer ligt midden in het gezellige dorpscentrum. Dit is de plaats waar in 1987 de eerste Arendse health club van start ging. De club zit in een authentiek pand en heeft een prima bereikbaarheid. In 2013 vond de eerste verbouwing plaats. We hopen op korte termijn fase 2 van de verbouwing in gang te zetten. Deze health club biedt zeer veel mogelijkheden voor haar leden. Zo is er naast de fitnessruimte ook een zwembad, een Turks stoombad, een Ergoline zonnestudio en een gezellige horeca, waar alle leden gebruik van kunnen maken. Groepslessen bij Arendse Raamsdonksveer zijn ook zeker aan te raden. We volgen de laatste trends en hebben supergemotiveerde medewerkers die de lessen met veel plezier verzorgen.


Functioneel Trainen: dat is iets voor jou!

Functioneel Trainen: dat is iets voor jou!

Diverse lessen op onze vestigingen

Functioneel trainen is dé trainingstrend van nu. En dat is eigenlijk niet zo gek: het is vernieuwend, erg effectief en bovenal erg leuk! Bij Arendse health club vinden er regelmatig functionele groepslessen in de fitness en zalen bezig. Altijd onder begeleiding van een trainer. De lessen duren tussen de 30 en 45 minuten. Wil je geloven dat je dan je hele lichaam hebt getraind, inclusief warming up en cooling down? Misschien is dat wel de sleutel van het succes!
donderdag 20 november 2014/Auteur : Arendse health club/Aantal views (156)/Reacties (0)/ Beoordeling artikel: Geen beoordelingen
Categorieën: Arendse
Tags:
RSS

Bezoekadres
Haven 23
4941 DE Raamsdonksveer

Postadres
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout

Contact
Tel.: 0162 515 114

Reserveringen Indoor Soccer:
Tel.: 06 42968923

Contactformulier
Klik hier

KVK nummer
181.23.614

BTW nummer
8041.89.481.B.01

Route
Klik hier voor de route