Logo arendse health club
Kies een van onze vestigingen

Arendse health club Raamsdonksveer

De vestiging in Raamsdonksveer ligt midden in het gezellige dorpscentrum. Dit is de plaats waar in 1987 de eerste Arendse health club van start ging. De club zit in een authentiek pand en heeft een prima bereikbaarheid. In 2013 vond de eerste verbouwing plaats. We hopen op korte termijn fase 2 van de verbouwing in gang te zetten. Deze health club biedt zeer veel mogelijkheden voor haar leden. Zo is er naast de fitnessruimte ook een zwembad, een Turks stoombad, een Ergoline zonnestudio en een gezellige horeca, waar alle leden gebruik van kunnen maken. Groepslessen bij Arendse Raamsdonksveer zijn ook zeker aan te raden. We volgen de laatste trends en hebben supergemotiveerde medewerkers die de lessen met veel plezier verzorgen.


Verzamel MOVES voor Stichting Culibus

Verzamel MOVES voor Stichting Culibus

Let's Move For a Better World

Het goede doel van de Let's Move For a Better World challenge is geworden: Stichting Culibus. De Culibus is een topkeuken op wielen, en rijdt jaarlijks tientallen keren uit om kinderen te laten kennismaken met lekker en gezond eten. Lees hier meer over de stichting.  
maandag 23 februari 2015/Auteur : Arendse health club/Aantal views (42)/Reacties (0)/ Beoordeling artikel: Geen beoordelingen
Categorieën: Arendse
RSS

Bezoekadres
Haven 23
4941 DE Raamsdonksveer

Postadres
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout

Contact
Tel.: 0162 515 114

Contactformulier
Klik hier

KVK nummer
181.23.614

BTW nummer
8041.89.481.B.01

Route
Klik hier voor de route