Verschil zwemdiploma ABC

Het afzwemmen bij Arendse health club is altijd een feestje!

Een feestje voor je kind om nooit te vergeten!

Wij bij Arendse health club geven verschillende soorten zwemles. Zo kan je bij ons kiezen voor reguliere zwemles (45 min. per week), de snelcursus (120 min. per week) of privéles (30 min. per week). Je kindje zal ingepland worden op een bepaalde dag en tijd, zoveel mogelijk met dezelfde docent en dit zal structureel terugkomen. Zo gaan we het zwemtraject in.

Wanneer mag je afzwemmen?
Kinderen hebben bij ons de mogelijkheid om af te zwemmen voor het A, B en C diploma en om hierna nog door te gaan met Swim Sports, waarin wij het zwemmen als sport zien. Als de kinderen eenmaal zo ver zijn om met kleren te zwemmen, worden ze een tijdje later beoordeeld om eventueel af te zwemmen. De docenten zullen de kinderen eerst zelf beoordelen en dit doorgeven aan onze zwemcoördinator. Even later zal onze zwemcoördinator deze kinderen komen beoordelen. De zwemcoördinator bepaald uiteindelijk of het kind mag afzwemmen, uiteraard gaat dit in overleg met de zwemdocent. De zwemdocent zal aan het einde van deze ’test les’ de uitslag doorgeven aan de ouder en het kind zelf. Als alle kinderen getest zijn, worden er briefjes gemaakt voor het afzwemmen met daarop alle informatie betreffende het afzwemmen.

afzwemmen

Het afzwemmen
Dan gaat het afzwemmen plaatsvinden, dit zal altijd plaatsvinden op een zondag. Er gaan altijd eigen docenten mee naar het afzwemmen waardoor het kind zich vertrouwd zal voelen. Bij het afzwemmen moeten de kinderen verschillende onderdelen laten zien, zoals: schoolslag, rugslag, borstcrawl, rugcrawl, onder water zwemmen, zwemmen met kleren aan, drijven en watertrappelen.

Het afzwemmen is een mooie ervaring voor de kinderen en we maken er altijd een feestje van met enthousiaste medewerkers en leuke muziek!
Aan het einde van het afzwemmen komen de kinderen bij elkaar en krijgen ze op een leuke en kindvriendelijke manier hun diploma.

En dan zeggen we … op naar ’t volgende diploma!

Vragen over zwemles?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je antwoord te geven op al je vragen.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.