Word jij onze nieuwe allround fitnessmedewerker?

Voor onze locatie in Breda en Lage Zwaluwe zijn we op zoek naar een allround fitnessmedewerker voor 32 uur per week. Aanvulling d.m.v. personal training is ook mogelijk.

Ben jij gek op alles wat met sport en gezondheid te maken heeft en kun je dit op een enthousiaste manier overbrengen op anderen? Dan is dit de baan die bij jou past! Je dagelijkse taken als allround fitnessmedewerker zijn lekker divers en geen dag is hetzelfde. Je begeleidt niet alleen leden op de fitnessvloer, je past trainingsschema’s aan, voert adviesgesprekken en evaluaties en geeft soms een functionele training. Kom er een potentieel lid binnenlopen? Dan weet jij die tijdens je rondleiding als geen ander enthousiast te maken om bij ons te komen sporten. Kortom; jij bent de leefstijl professional die van alle markten thuis is.

Wat doe je allemaal?

– Begeleiding bieden aan leden tijdens het sporten;
– Het uitvoeren van testen en opstellen van trainingsschema’s;
– Potentiële leden uitleg en rondleidingen geven;
– Zorgen dat de zaal er altijd piekfijn uitziet;
– Deelnemen aan teamvergaderingen waarin je zelf ook input geeft;
– Leuke opleidingen en cursussen volgen om jezelf te ontwikkelen;
– Zorgen voor een gastvrije omgeving waar mensen op hun gemak zijn;
– Af en toe bijspringen bij je receptie collega’s.

Wat vragen wij?

– MBO niveau 4 of HBO richting fitness/health/leisure;
– Je bent bereid om weleens in te vallen voor collega’s en vindt het niet erg om in de avond en in het weekend te werken;
– Je bent klantvriendelijk en hebt een representatief uiterlijk.

Leuke extra!
Naast dat je salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van opleidingen en cursussen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar HR@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Direct solliciteren

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.