Als fietser overwinteren? Start met wielerspinning!

Regen, zware windstoten, gladde wegen door bladval en ijzel… dit zijn zomaar een aantal zaken die je training als fietsliefhebber flink kunnen verstoren en zelfs gevaarlijk kunnen zijn. Wist je dat je bij Arendse health club prima kunt ‘overwinteren’ als fanatieke fietser? Wij bieden namelijk naast onze reguliere spinninglessen de les wielerspinning aan. Wat nu precies het verschil is met ‘normale’ spinninglessen? Lees snel verder!

Wielerspinning is een spinningles van 60 minuten, speciaal voor wielrenners, mountainbikers en andere ervaren fietsers. Het niveau van deze les is hoger dan in een reguliere spinningles en richt zich met name op het duurvermogen en minder op intervaloefeningen. Wielerspinning wordt alleen aangeboden in de periode oktober t/m maart en is de ultieme training om aan je conditie te werken tijdens de koudere maanden.

Belangrijk om te weten is dat er een speciaal wielerspinning abonnement is. Je kunt hiermee instromen vanaf 1 oktober en dit abonnement eindigt automatisch op 1 april. Je zit dus nergens aan vast.

Wat is het verschil met ‘normale’ spinning?

– 60 minuten in plaats van 45 minuten
– Hogere intensiteit van de oefeningen
– Groep met gevorderde fietsers
– Meer aandacht voor duurvermogen
– Sterk groepsgevoel tijdens de les

Wanneer is het wielerspinning?
Breda: maandag 19.45 – 20.45 uur
Oosterhout: maandag 20.00 – 21.30 uur & donderdag 19.30 – 21.00 uur
Raamsdonksveer: woensdag 19.45 – 20.45 uur
Tilburg: donderdag 20.00 – 21.00 uur