app

Apps op onze cardio apparaten

Ken jij ze allemaal?

Je hebt ze vast wel eens gebruikt op onze Technogym cardio apparaten: apps! Deze apps zijn voor iedereen beschikbaar die bij Arendse sport en gebruik maakt van de cardio apparatuur. We kunnen ons haast geen wereld meer voorstellen zonder apps en sociale platformen. Ook de fitnessbranche heeft deze ontwikkeling gevolgd en hebben apps ontwikkeld voor hun apparaten, zodat je ook tijdens het sporten online kunt zijn. Deze apps worden regelmatig bijgewerkt, waardoor sinds kort ook TikTok terug te vinden is als app op onze schermen!

Er zijn diverse apps beschikbaar, van social media tot het kijken naar TV of het lezen van een boek! Gebruik jij ze wel eens en ken je ze allemaal?

Apps voor iedereen beschikbaar
De apps op de apparaten van Technogym zijn voor iedereen beschikbaar en kunnen worden ingedeeld in diverse categorieën. Zo waan je je tijdens het trainen in de meest iconische en exotische bestemmingen ter wereld, geniet je van je favoriete Netflix serie of werk je jouw tijdlijn van Facebook en Instagram bij. Is je workout niet uitdagend genoeg? Combineer het dan eens met een spelletje Mahjong, Angrybirds of Sudoku.
Nieuw is de mogelijkheid om verder te lezen in je favoriete boek met de Kobo app! Ben je een fanatieke TikTokker? Dan heb je geluk! Maak de leukste fitnessvideo’s met de TikTok app en vergeet Arendse dan niet te taggen in je workout video.

app app

Helemaal nieuw in Breda
Met de nieuw geplaatste apparatuur in Breda is er ook hier de mogelijkheid om alle beschikbare apps te gebruiken! Afgelopen jaar zijn op de andere Arendse health clubs diverse apps gebruikt, dit zijn de favorieten:
TV (48%): op alle locaties (dus ook Breda) zijn bijna alle zenders beschikbaar die je kunt bedenken. Tv kijken tijdens het trainen blijft onverminderd populair omdat de tijd snel voorbij schiet terwijl je een documentaire bekijkt op Discovery, GTST of een Champions League wedstrijd.
Netflix (4%): tv kijken is natuurlijk fijn, echter kijken veel van jullie meer Netflix dan TV thuis. Je hoeft hier niet mee te stoppen wanneer je aan het trainen bent! Je kunt gemakkelijk je vaste serie doorkijken wanneer je inlogt op je eigen account van Netflix.
Outdoors (6%): op diverse apparaten is de app Outdoors te gebruiken waarbij je onze sportschool kan inwisselen voor de meest iconische en exotische bestemmingen in de wereld. Loop onder de Golden Gate Bridge door of loop de bergen in tijdens je workout en ontdek de wereld!
Results: met deze app kan je al je trainingsdata bijhouden. Daarnaast krijg je inzicht in jouw vooruitgang waardoor je de doelen kan bijstellen of vergroten.
Kobo (nieuw): deze app is onlangs toegevoegd aan het app pakket! Lees tijdens je workout verder in je spannende e-boek of magazine. De app synchroniseert met al je divices zodat je overal kan blijven lezen en start bij de juiste pagina.

Eenvoudig met je sleutel
Wanneer je van apparaat wisselt, moet je niet vergeten telkens uit te loggen op de door jou gebruikte apps. Eenvoudiger is het om gebruik te maken van je sleutel. Door met je sleutel aan te melden op het apparaat, worden automatisch al je opgeslagen gegevens ingesteld. Dus ook je app accounts! Zo hoef je niet telkens opnieuw in te loggen op Netflix of Gmail, deze gegevens onthoud jouw persoonlijke sleutel. Bij het verlaten van het toestel wordt er door het apparaat automatisch uitgelogd. Zo voorkom je dat iemand anders per ongeluk toegang heeft tot jouw accounts.

Geïnstalleerde apps op onze apparaten
Benieuwd geworden naar alle beschikbare apps? Hieronder vind je een overzicht van alle apps die zijn geïnstalleerd op onze Technogym cardio apparaten. Heb je vragen over het gebruik van deze apps of hoe je ze kan gebruiken? Spreek dan één van onze medewerkers aan en zij leggen je dit graag uit!

Categorie Apps
Exergame Infinity stairs, Outdoor, Races
Muziek Tuneln Radio
Nieuws en Boeken Flipboard, Kobo
Sociaal netwerk & Communicatie Facebook, TikTok, Instagram, LinkedIn, Gmail, Skype
Spelletjes Angry Birds, Mahjong Deluxe, Sudoku
Training BIOCIRCUIT
TV TV (TV)
Utilities Aspirations, Classes, Exercises, My personal Records, Results, Technogym Area, Training programs
Web amusement Netflix, Red Bull TV, Web, YouTube
Weer, Reizen & Lokaal Weather