Aquafit

Aquafit, een groepsles voor iedereen!

Lijkt je trainen in het water, in een gezellige groep en op motiverende muziek ook leuk? Doe dan eens mee met een les Aquafit! Een groepsles die voor iedereen goed toegankelijk en effectief is.

Aquafit

Onze groepslesinstructeur doet verschillende oefeningen voor en jij doet ze na, in het verwarmde water (32 graden). Dit alles met een lekkere beat van onze muziek! De oefeningen zijn niet al te moeilijk, maar er zit wel een lekker tempo in de training. Je kunt de oefeningen op je eigen niveau uitvoeren en de les hierdoor zo zwaar maken als je zelf wilt. Aquafit is een perfecte groepsles om je conditie te verbeteren en je spieren goed te trainen. Doordat de oefeningen in het water zijn, is de training weinig belastend voor je spieren. Blessures loop je hierdoor minder snel op.

Gezondheidsaspecten die door Aquafit bevorderd worden
Tijdens de lessen bevorder je verschillende aspecten die goed zijn voor je gezondheid, zoals:

 • Conditie (toename van zuurstofopname)
 • Kracht (sterkere spieren)
 • Core stability (sterkere buikspieren)
 • Lenigheid (soepelere spieren)
 • Gezondere leefstijl (meer bewegen)

Voor wie is Aquafit geschikt?

Aquafit is een fijne groepsles voor mensen die matig tot intensief willen bewegen. Alle ingrediënten van aquasporten zitten in één les: Aqua-aerobics, Aqua-jogging en Aqua-fitness. Ook mensen met gewrichtsklachten kunnen heel goed een Aquafit les volgen. Door de waterdruk in ons verwarmde zwembad is er een mindere belasting voor de gewrichten. Wil je afvallen? Ook dan is Aquafit een geschikte les! Per les verbrand je 300 tot 400 calorieën, afhankelijk van je eigen enthousiasme en inzet.

Onze Aquafitlessen worden gegeven in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer.

Kortom, Aquafit is een groepsles die voor iedereen toegankelijk is!

Interesse in Aquafit?

Volg een proefles en kom lekker bewegen in het water!

  Ben je lid bij ons?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.