Tennis Dongen

Arendse Dongen heeft nieuwe TopSlide tennisbanen

Goed nieuws voor de tennissers in Dongen: de nieuwe tennisbanen zijn klaar! Er zijn 3 binnenbanen vernieuwd en voorzien van TopSlide tapijtvloeren met granulaatstructuur.

Een hele mond vol, maar het komt erop neer dat deze afwerking voor ieder spelniveau het optimale comfort geeft. Deze samenstelling zorgt voor de beste kwaliteit, demping en duurzaamheid. Deze vloeren zien er niet alleen strak uit, ze zijn echt een genot om op te tennisen.

Over het TOP Slide systeem
Het TOP Slide systeem bestaat uit een gestructureerd tapijt, dat wordt afgestrooid met rubberen granulaat korrels. Dit systeem onderscheidt zich door het aangename bewegingscomfort en demping. Door de hoog- laag structuur en de losse korrels is de bewegingsvrijheid onder de schoen optimaal en is een vergelijk van tennis als op bijvoorbeeld gravel met de vrijheid van draaien en glijden bovengemiddeld. Ook de balstuit blijkt het spel optimaal ten goede te komen. Een baansoort waar zowel de topspelers als de recreatieve tennissers maximaal tennisplezier aan beleven.

Tennisbanen Dongen

Bewegingscomfort
Optimale bewegingsvrijheid als basis voor een prettige sportbeoefening zal zeker ten goede komen aan de belasting van veel gebruikte gewrichten als knieën en enkels. Daarbij opgeteld zullen de dempende eigenschappen van het ingestrooide tapijt van echt toegevoegde waarde zijn. Kortom het TOP Slide systeem zorgt voor plezierig sporten met ontzag voor gewrichten van jong en oud.

Akoestiek
Bijkomend voordeel van dit systeem is tevens de invloed op de akoestiek in de hal. Daar waar het geluid met een harde vloer storend kan zijn zal de geluidsrust met dit systeem iedereen bij de eerste kennismaking direct gaan opvallen.

TopSlide tennisbaan

Trendy
Ook het vertrouwde rood groen komt niet meer terug, gekozen is voor de trendy internationale toernooikleuren. Uitgevoerd in twee tinten blauw zorgt dit voor een visueel prettige en compleet nieuwe omgeving.

Onderhoud en schoeisel
Om de banen in optimale conditie te houden zullen de spelers net zoals bij het outdoor tennis regelmatig dienen te slepen, speciaal schoeisel is niet nodig. Je kunt dus gewoon met je allround tennisschoen blijven spelen.

Binnenbaan tennis

Onze tennisbanen uitproberen?

Wil je zelf ervaren hoe het is om op onze nieuwe TopSlide binnenbanen te tennissen? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je lid bij ons?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Tags