
Arendse Health Food: Druivensalade
Rubriek Arendse Health Food
Deze week in de rubriek Arendse Health Food: een frisse druivensalade!
Een druivensalade is lekker om als nagerecht te eten, maar je kunt het ook prima meenemen als tussendoortje voor op het strand. Ideaal voor een gezonde snack tussendoor!
Deze druivensalade is snel en makkelijk te maken met beperkte ingrediënten. Binnen een kwartier geniet van je je zelfgemaakte druivensalade.
Wat heb je nodig?
- 1/2 perssinaasappel
- 1 eetlepel rozijnen
- 1 trosje blauwe druiven
- 1 trosje witte druiven
Zo maak je het klaar
1. Pers de halve sinaasappel uit.
2. Was de rozijnen en laat ze in het sinaasappelsap wellen.
3. Was de druiven. Halveer de grotere druiven en wip eventueel met een mesje de pitjes eruit.
4. Meng de druiven met de rozijnen en verdeel dit over 2 schaaltjes.
Eet smakelijk!