
Arendse Health Food: zelfgemaakte eiersalade!
Rubriek Arendse Health Food
Deze week in Arendse Health Food: zelfgemaakte eiersalade! De kant en klare eiersalade uit een bakje zit vol met suikers en e-nummers, maar wist je dat je heel makkelijk zelf een verse eiersalade kunt maken? Bovendien is deze eiersalade een stuk gezonder en vooral veel lekkerder!
Wat heb je nodig?
- 4 eieren
- 4 el Griekse yoghurt
- Versie bieslook
- 2 stengels bosui
- 2 tl kerriepoeder
- Peper
- Himalayazout
Zo maak je het klaar
1. Kook de eieren en laat ze goed afkoelen.
2. Snijd de gekookte eieren, de bosui en verse bieslook in kleine stukjes.
3. Meng deze ingrediënten samen met de yoghurt en kerriepoeder in een kom.
4. Breng op smaak met een snufje peper en zout.
Eet smakelijk!