Kom babyzwemmen bij Arendse

Babyzwemmen versterkt de band tussen jou en je kind enorm en is de ideale voorbereiding op latere zwemlessen. Met babyzwemmen leert je kind ook andere volwassenen en baby’s kennen, wat goed is voor de sociale ontwikkeling. Tijdens het babyzwemmen ontdek je samen met je kind wat je prettig vindt en verzint al poedelend leuke spelletjes. Spelenderwijs leert je kind de armpjes en beentjes al goed te gebruiken.

Hoe oud moet mijn kind zijn?
Vanaf 3 maanden kun je al beginnen met babyzwemmen en daarmee kun je doorgaan tot je kind 4 jaar is. Tussendoor is er de mogelijkheid om ‘af te zwemmen’ en kan je kind het ‘Guppy-diploma’ halen.

Babyzwemmen kost € 31,50 per 4 weken.

Tijden babyzwemmen

Breda*
Woensdag: 9.30 babyzwemmen 0 – 3 jaar

Zondag:
10.00 babyzwemmen 0 – 1,5 jaar
10.45 babyzwemmen 1,5 – 3 jaar

Dongen
Woensdag van 10.00 tot 10.30 uur
Vrijdag van 10.00 tot 10.30 uur

Raamsdonksveer
Zondag van 09.00 tot 09.30 uur.

Is je kind al wat ouder?
Doe dan eens mee met peuterzwemmen! Dit is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is een perfecte voorbereiding op het ABC zwemmen. Peuterzwemmen is mogelijk in Breda en Dongen. Kijk hier voor meer informatie.

Interesse in babyzwemmen?

Heb je meer vragen over babyzwemmen of wil je eens een proefles meedoen? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.