biocircuit

BIOCIRCUIT: kies het programma wat bij jou past!

De vijf BIOCIRCUIT programma's

Het Technogym BIOCIRCUIT bij Arendse Breda, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg is de ideale oplossing voor mensen die fitness eentonig vinden of niet precies weten hoe alle apparaten werken. Met het BIOCIRCUIT volg je een complete workout in 30 minuten! Wist je dat je op het BIOCIRCUIT kunt kiezen uit vijf verschillende programma’s? Kies het programma wat het beste bij je past, en waarmee je jouw gestelde doelen zal gaan behalen. In deze blog leggen we uit wat deze vijf programma’s precies inhouden.

Start Moving
Begin je (opnieuw) met sporten? Wil je meer energie, spierkracht en een betere houding? Dan is dit programma geschikt voor jou! Boost je energie en humeur door meer spierkracht en een verbeterde houding. Met Start Moving leg je de juiste basis voor andere programma’s op het BIOCIRCUIT en begin je zonder blessures!

Lose Weight
Zou je je graag willen focussen op het verbranden van calorieën, slanker worden en tegelijkertijd je uithoudingsvermogen verbeteren? Dan zul je binnen dit programma niet teleurgesteld worden! Word slanker door je stofwisseling te verhogen, meer calorieën te verbranden en je spierkracht te vergroten.

Tone Your Body
Vind je het belangrijk om een wat gespierder uiterlijk te creëren? Dan is dit het ideale programma voor jou! Zie er beter uit en voel je fitter door je spierbalans en tonus te verbeteren, je core te versterken en de gewrichtsflexibiliteit te vergroten. Gedurende je workout, tijdens de excentrische fase (simpel gezegd wanneer je spier langer wordt), is er extra weerstand van de heen beweging. Goed om te weten is dat een spotters functie meehelpt op momenten dat je het even zwaar hebt.

Stay Young
Staat voor jou veilig trainen met aandacht voor het ontwikkelen van meer kracht en energie om te genieten van het leven centraal? Dan pas je heel goed binnen dit programma! Verbeter de kwaliteit van je leven met een veilig krachttrainingsprogramma. Goed voor je energieniveau, botten en je mind.

Boost Performance
Wil je intensief trainen om je kracht en conditie verder op te bouwen? Dan is dit programma de perfecte uitdaging voor jou! Verhoog je atletische prestaties, verbeter je spierkracht en stimuleer je competitieve geest met een high intensive training. Dankzij het explosieve karakter van dit programma word je iedere herhaling maximaal uitgedaagd en haal je alles uit je training!

Voor wie is het BIOCIRCUIT geschikt?
Het BIOCIRCUIT is ideaal voor sporters die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Twee keer in de week een half uurtje training boekt al veel vooruitgang. Samen met de fitnessdocent kies je een programma dat gebaseerd is op jouw wensen en doelen.

Meld je aan voor een GRATIS Kennismakingstraining

Twee keer per week een half uurtje op het BIOCIRCUIT is genoeg om superfit te worden. Maak kennis met fitness van de toekomst.

Wil je kennismaken met het BIOCIRCUIT? Laat dan je gegevens achter en vraag een GRATIS Kennismakingstraining aan!

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.