Maak kennis met BIOCIRCUIT

Vergeet het gedoe met gewichten kiezen, de hoogte van je zitting instellen en urenlang zweten. Bij Arendse Breda, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg hoeft dat allemaal niet. Twee keer per week een half uurtje op het BIORCIRCUIT is genoeg om superfit te worden. Maak kennis met fitness van de toekomst.

Wil je kennismaken met BIOCIRCUIT? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een rondleiding in te plannen.

  Ben je lid bij ons?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Wat is BIOCIRCUIT?

  Maak kennis met BIOCIRCUIT. Dit circuit biedt een training op maat waarmee je je fitnessdoelen in korte tijd bereikt. Je hoeft nooit meer te wachten tot een apparaat beschikbaar is, en het instellen hiervan gebeurt automatisch. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor je klaar.

  Wat is er zo uniek aan?
  ✓ Eén login: je kunt direct aan de slag met je schema.
  ✓ Nooit meer wachten tot een apparaat beschikbaar is.
  ✓ Geen kans op fouten, de apparatuur corrigeert automatisch.
  ✓ Toestellen die je herkennen en zich automatisch aanpassen aan jouw instellingen.
  ✓ Een effectieve training die niet langer duurt dan een half uur.
  ✓ Mogelijk voor iedere fitnessdoel, van ouderen tot fanatieke sporters.

  Hoe werkt BIOCIRCUIT?

  Voordat je kunt starten met trainen op het BIOCIRCUIT krijg je een speciale intake training met gecertificeerde trainer. Die kiest samen met jou een programma, stelt de apparatuur juist af en stelt een weerstandsniveau in.

  Het trainen gaat als volgt:
  1. Log in op de UNITY SELF kiosk.
  2. Het programma leidt je naar het eerste station.
  3. Je houding en instellingen zijn vooraf gedefinieerd en staan voor je klaar op ieder station.
  4. Het circuit eindigt na twee rondes, waarbij de resultaten automatisch worden opgeslagen.

  De BIOCIRCUIT programma’s

  BIOCIRCUIT is ontwikkeld om je bewust te maken van je training en zo de best mogelijke resultaten te behalen. De oefeningen, belasting en inspanning/rust zijn allemaal vastgelegd in verschillende programma’s.

  Programma’s:
  • Start Moving
  • Lose weight
  • Tone Your Body
  • Stay Young
  • Boost Perfomance

  “"Sinds ik op het BIOCIRCUIT train voel ik me een stuk fitter en zit ik vol energie!"”
  Angela - Oosterhout
  ““BIOCIRCUIT in combinatie met losse krachtoefeningen hebben mijn rugklachten inmiddels zo verminderd dat ik nu zelfs bovengemiddeld scoor. Ik voel me echt een stuk beter, ik zit lekker in mijn vel en krijg er veel energie van.” ”
  Linda - Oosterhout
  “Na een drukke dag/nacht in de bakkerij lekker ontladen en een half uurtje knallen. Ik raad het iedereen aan! ”
  Barry - BIOCIRCUIT
  “BIOCIRCUIT past precies in mijn drukke leven, ik heb er lol in en ik ben in 2 maanden nog eens 3 kilo afgevallen. Daarnaast is de begeleiding op het BIOCIRCUIT goed en kan ik met mijn vragen altijd terecht bij een van de coaches. Dus ja, ik ga voorlopig nog wel even door! ”
  Ans - BIOCIRCUIT
  “De training voelt optimaal, ik heb na afloop echt het gevoel flink gesport te hebben. En dat blijkt ook uit het resultaat. Na acht trainingen ben ik 1 kg gewicht kwijt, is de vetmassa met 1,5% afgenomen en is m’n spiermassa met 1 kg toegenomen. ”
  Ada - BIOCIRCUIT