Arendse Health Food: Mexicaanse bowl met zoete aardappel
Deze week in Arendse Health Food: Deze bowl met Mexicaans gekruide zoete aardappel, quinoa, groenten en avocadodressing is helemaal vegan én gezond. En het ziet er ook nog eens uit als een feestje op je bord!
Lees verder
Nederland in Beweging: het succesverhaal van Irene
Op advies van de reumatoloog is Irene op 1 februari gestart met het programma Nederland in Beweging (NIB). De combinatie tussen sporten en voedingstips van de diëtiste hebben Irene geholpen om te groeien naar een gezonde levensstijl.
Lees verder
Arendse Health Food: volkorenscouscoussalade met radijs en vegan tartaar
Deze week in Arendse Health Food: volkorencouscoussalade met radijs en vegan tartaar! Een gezonde couscoussalade met radijsjes, komkommer, bosui en een zelfgemaakte yoghurtsaus! Dit hoofdgerecht voor vier personen is lekker fris én gezond!
Lees verder
Dansen op de populairste TikTok hits!
Tegenwoordig is TikTok onder de jeugd één van de populairste apps. Op bekende muziek worden er dansjes gedaan die vervolgens weer viral gaan. Iedereen wil deze dansjes zo snel mogelijk onder de knie krijgen. En dat leer je tijdens de Hip Hop lessen bij ons!
Lees verder
Sporten na je zwangerschap? Met deze 5 tips ga je goed van start!
Sporten na je zwangerschap en na de bevalling; het wekt veel vragen en onzekerheden op. Wat mag, en wat mag niet? Met deze 5 tips ga je in ieder geval goed van start!
Lees verder
Arendse Health Food: zelfgemaakte eiersalade!
Deze week in Arendse Health Food: zelfgemaakte eiersalade! De kant en klare eiersalade uit een bakje zit vol met suikers en e-nummers, maar wist je dat je heel makkelijk zelf een verse eiersalade kunt maken?
Lees verder
Onze cardio-apparatuur is voorzien van de nieuwste update!
Onze cardio-apparatuur van Technogym is voorzien van de nieuwste update. Train vanaf nu met een ingebouwde coach, daag jezelf uit met persoonlijke doelen en ga aan de slag met je uithoudingsvermogen. Alles is mogelijk!
Lees verder
Open dag Raamsdonksveer groot succes!
Gisteren hebben we de deuren opengezet van onze totaal vernieuwde club in Raamsdonksveer. Vele inwoners van Raamsdonksveer en omgeving waren benieuwd hoe de club er na de verbouwing eruit is komen te zien.
Lees verder
Arendse Health Food: volkorenpasta en zelfgemaakte pesto
Deze week in de rurbiek Arendse Health Food: volkorenpasta en zelfgemaakte pesto! Een gezonde en goedgevulde maaltijd, ideaal als lunch of diner.
Lees verder
Arendse Health Food: Quinoa met rode biet
Deze week in de rubriek Arendse Health Food: quinoa met rode biet! Een lekkere en goed gevulde maaltijdsalade op basis van quinoa met geroosterde zoete aardappel, geitenkaas en noten.
Lees verder