Neon Summer Festival
Ontdek de nieuwe groepslessen tijdens het Neon Summer Festival bij Arendse Dongen op woensdag 5 juli 2023. Kleurrijke outfits en borrelhapjes zorgen voor een feestelijke sfeer.
Lees verder
Weekcursus zwemles
Start in de 2e week van de Kerstvakantie: de weekcursus zwemles. Met onze weekcursus zwemles haalt je kind veel sneller een zwemdiploma dan tijdens reguliere zwemles.
Lees verder
Klanten aan het woord
Klanten zijn voor ons super belangrijk! Wij proberen iedere dag weer met het hele team onszelf in te zetten om het iedereen naar zijn of haar zin te maken. En daar hoort natuurlijk ook een gezellig praatje bij. Dit keer spreken we met Ivo, Paul, Henk en Ruud. 
Lees verder
Tips om je sportroutine na de vakantie weer op te pakken
Voor velen van ons is de vakantie weer voorbij. Vaak is de zomer een tijd van lekker luieren, spontaan een terrasje pakken, gezellige barbecues en ook van sneller een training overslaan. Met deze tips heb jij na je vakantie zo weer een goed sportritme te pakken.
Lees verder
Seniorenfitness: sporten en bewegen helpt je om fit te blijven
Op nummer 1 van de meest populaire sporten onder de senioren is fitness. En eigenlijk is dat ook heel logisch, want fitness heeft ook voor senioren vele voordelen. Wij zochten uit welke voordelen dit zijn, lees snel verder!
Lees verder
Borrelen en op vakantie, wij geven tips om in shape te blijven!
Logisch dat je tijdens je vakantie een koud biertje of wijntje pakt. Vooral tijdens je vakantie is het genieten om op het terras gezellig te borrelen. Maar wat voor effect heeft dit nu op je spiermassa? Wij geven je tips om in shape te blijven.
Lees verder
Arendse Health Food: Mexicaanse bowl met zoete aardappel
Deze week in Arendse Health Food: Deze bowl met Mexicaans gekruide zoete aardappel, quinoa, groenten en avocadodressing is helemaal vegan én gezond. En het ziet er ook nog eens uit als een feestje op je bord!
Lees verder
Nederland in Beweging: het succesverhaal van Irene
Op advies van de reumatoloog is Irene op 1 februari gestart met het programma Nederland in Beweging (NIB). De combinatie tussen sporten en voedingstips van de diëtiste hebben Irene geholpen om te groeien naar een gezonde levensstijl.
Lees verder
Arendse Health Food: volkorenscouscoussalade met radijs en vegan tartaar
Deze week in Arendse Health Food: volkorencouscoussalade met radijs en vegan tartaar! Een gezonde couscoussalade met radijsjes, komkommer, bosui en een zelfgemaakte yoghurtsaus! Dit hoofdgerecht voor vier personen is lekker fris én gezond!
Lees verder
Dansen op de populairste TikTok hits!
Tegenwoordig is TikTok onder de jeugd één van de populairste apps. Op bekende muziek worden er dansjes gedaan die vervolgens weer viral gaan. Iedereen wil deze dansjes zo snel mogelijk onder de knie krijgen. En dat leer je tijdens de Hip Hop lessen bij ons!
Lees verder