Op 2 november ben ik definitief gestopt met roken!
Op 2 november 2017 ben ik definitief gestopt met roken. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik wel vaker tevergeefs een poging had ondernomen… Doch na een advertentie van Arendse health club over stoppen met roken, gecombineerd met sporten, dacht ik, en nu ga ik echt stoppen!
Lees verder
Nieuw: SLIMdiet! Het dieet dat wél werkt
De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij. Met SLIMdiet werk je naar een blijvend gezonde leefstijl toe. Je bent de beste versie van jezelf. Energiek, krachtig, vrolijk. Dat is wat jij verdient!
Lees verder
Goedgevormde billen zijn hot!
Social media gevuld met dames die hun achterwerk showen, tientallen popsongs gewijd aan billen tot aan supersterren met bilimplantaten, een goedgevormde bilpartij is hot. Geen middel lijkt tegenwoordig nog geschuwd om maar volle billen te krijgen.
Lees verder
Terugblik Breda in Beweging: “Ik ben totaal 16 kilo kwijtgeraakt!”
Bijna 9 maanden geleden ben ik begonnen met Breda in Beweging om echt af te vallen. Ik at teveel en er was geen rem. Na een drukke dag kookte ik zeker gezond, maar ’s avonds kwam de chips weer uit de kast.
Lees verder
Gepest worden door je uiterlijk is niet leuk!
In deze blog maak je kennis met Jamie, een van de kids die meedoet aan het Junior Lifestyle Program. Dit programma is speciaal voor kinderen met overgewicht en omvat begeleiding op het gebied van beweging, voeding en andere leefstijlfactoren. Hoe zijn ervaringen zijn met het programma lees je hieronder!
Lees verder
Light frisdrank, suikervrij of vruchtensap?
Drinken is een dagelijkse levensbehoefte, en met een richtlijn van 1,5 liter per dag kom je een heel eind om te zorgen dat je voldoet aan deze behoefte. Maar wat moet je nu precies drinken? In deze blog kom je achter de waarheid van verschillende soorten drank zoals suikervrije frisdrank, light en vruchtensappen.
Lees verder
Dit is de stok achter de deur die ik nodig had
Hallo, mijn naam is Rick, ik ben 19 jaar en heb overgewicht. Begin oktober heb ik besloten dat ik hier een einde aan wil maken. Toen zag ik het programma Oosterhout in Beweging voorbij komen...
Lees verder
Hoe overleef ik de feestdagen met al die lekkernijen?
Rond de feestdagen, en vooral in de maand december lijken gezelligheid en calorieën onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van pepernoten en chocoladeletters tot kerstbuffetten en oliebollen, de verleidingen zijn talrijk. Veel mensen ervaren de periode rondom de feestdagen als stressvol.
Lees verder
Weer iets bereikt wat ik niet had verwacht!
In een eerdere blog heb je kennis kunnen maken met Monique, ze is in oktober begonnen met de leefstijlcursus ‘Tilburg in Beweging.’ Tijdens deze cursus gaat ze in 12 weken de strijd aan met haar overgewicht zodat ze in mei met een fijn gevoel in haar trouwjurk past, ze gaat namelijk trouwen! In deze blog blikken we weer terug op een week vol trainingen, voedingskeuzes en andere uitdagingen.
Lees verder
Monique gaat trouwen!
Op 18 mei, om precies te zijn. Ze wil dan graag met een fijn gevoel een mooie, passende trouwjurk dragen. Dit was voor haar in eerste instantie de reden om te starten met de leefstijlcursus Nederland in Beweging. Inmiddels is Monique over de helft van het programma en vertelt ze wat meer over haar ervaringen.
Lees verder