Arendse Health Food: Groentefriet uit de oven met kruidige appelmoes
Kip, frietjes en appelmoes: een gouden combinatie. Voor deze maaltijd maak je appelmoes makkelijk en je eet er groentefriet uit de oven bij!
Lees verder
Iedere keer stel ik mezelf een nieuw doel!
Vier keer per week is Suong te vinden in onze club in Oosterhout. "Ik vind het gaaf om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren. Dat motiveert met enorm, die motivatie heb je nodig om lekker te blijven sporten".
Lees verder
Arendse Health Food: Rode linzensoep met gepofte rijst
Rode linzen zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een heerlijke maaltijdsoep, toch komen deze peulvruchten hierin prima naar tot hun recht!
Lees verder
Hier voel ik me thuis!
Toen ik bij Arendse health club Tilburg binnen stapte voelde ik me direct huis. Jong en oud sport hier door elkaar. Iedereen heeft respect voor elkaar, dat creëert een fijne omgeving om in te sporten".
Lees verder
Arendse Health Food: Pasta pesto met kip, spinazie en tomaatjes
Pasta pesto is een klassieker. Maak deze kruidige kip in de oven, die extra mals blijft dankzij de braadzak. Met verse spinazie en tomaatjes zet je een heerlijke maaltijd op tafel!
Lees verder
Conditie op peil houden met een Personal Trainer
Normaal doet Maud aan krachttraining, af en toe spinning en regelmatig zwemmen. "Om mijn conditie op peil te houden is het fijn dat het nu mogelijk is om buiten te trainen, onder begeleiding van een Personal Trainer."
Lees verder
Arendse Health Food: Mediterrane zalm uit de oven
Dol op ovengerechten? Deze maaltijd bespaart tijd: je legt alle ingrediënten in een schaal en de keuken is schoon voordat je maaltijd klaar is. Met mediterrane smaken en koolhydraatarm.
Lees verder
Veel gemaakte fouten bij de zwemles
Laten we vooropstellen dat ieder kind anders is en ook weer andere dingen verkeerd doet toch zijn er een aantal zaken die we vaak terugzien. Walter legt in dit blog uit waar je als ouder/verzorger op kunt letten en alle do's en don'ts!
Lees verder
Nieuwe spinningsfietsen in Dongen!
Sinds kort wordt spinnen bij ons in Dongen alleen maar leuker want.....we hebben nieuwe fietsen! "Dit is een groot voordeel t.o.v. de andere fietsen want je kunt er veel meer mee."
Lees verder
Arendse Health Food: Pastinaaksoep
Soep past goed bij kerst, pastinaaksoep om precies te zijn! Pastinaak is een heerlijke wintergroente die niet super gangbaar is. Dat maakt het daarom des te leuker om deze soep met kerst te serveren.
Lees verder