Arendse health food: Gegrilde kipfilet met komkommersalade in een broodje!
Zin in een heerlijk verfrissende lunch? Deze week hebben we in de aanbieding: gegrilde kipfilet met komkommersalade in een broodje. Eet je caloriearm, heb je een verhoogd cholesterol of diabetes? Dan past dit gerecht uitstekend in jouw dieet!
Lees verder
Zwemmen in open water: pas op met kinderen!
Als het warm weer is, is het heerlijk om met je kinderen te gaan zwemmen. Lekker naar zee of naar een recreatieplas voor een dag vol waterplezier. Maar houd er rekening mee dat zwemmen in open water echt iets anders is dan zwemmen in het zwembad, zeker voor kleine kinderen.
Lees verder
Arendse health food: is een alcoholvrij of een gewoon biertje gezonder?
Wat is 'gezonder': een alcoholvrij biertje of een gewoon pilsje? Want een koud biertje op een zomerse dag is voor velen een moment van genieten. Maar wat is nu ‘gezonder’, een alcoholvrij biertje of een gewoon pilsje?
Lees verder
Weinig tijd? Kies dan voor het BIOCIRCUIT
Vind je fitness eentonig of heb je te weinig tijd? Het BIOCIRCUIT is de ideale oplossing voor mensen die fitness eentonig vinden of houden van een snelle workout. Het BIOCIRCUIT stelt alles geautomatiseerd voor je in, hoe ideaal is dat!
Lees verder
Arendse Health Food: Citroenrijst met gegrilde zalm!
Tijdens de zomervakantie blijven we graag in shape, dus een gezonde maaltijd mag dan niet ontbreken. Deze week in de rubriek Arendse Health Food: Citroenrijst met gegrilde zalm.
Lees verder
Aquafit, een groepsles voor iedereen!
Lijkt je trainen in het water, in een gezellige groep en op motiverende muziek leuk? Doe dan eens mee met een les Aquafit! Een groepsles die voor iedereen goed toegankelijk en effectief is.
Lees verder
Hoeveel sets per spiergroep moet ik maken?
Ben jij druk bezig met het trainen van je Summerbody? Wil je spiermassa opbouwen, afvallen of je conditie verbeteren? Belangrijk is dat je verantwoord traint. In deze blog geven we je een aantal basistips die ervoor zorgen dat je voor iedere doelstelling met het juiste gewicht, sets en herhalingen traint.
Lees verder
Corona maatregelen en veelgestelde vragen
Op deze pagina leggen we je precies uit hoe het binnen sporten eruit ziet in onze health clubs. Ontdek hoe je activiteiten reserveert, wat je allemaal kunt doen en wat allemaal geopend is.
Lees verder
Wat is het verschil tussen het A, B en C diploma?
Als zwemdocent zeggen wij vaak “alleen het A of B diploma is echt niet genoeg.” Maar wat is dan het grote verschil tussen het A, B en C diploma? In deze blog leg ik je precies uit waarom ieder kind door zou moeten gaan voor het C diploma.
Lees verder
Het afzwemmen bij Arendse health club is altijd een feestje!
Mag jouw kind binnenkort afzwemmen of ben je benieuwd hoe dit gaat? Het afzwemmen is een mooie ervaring voor de kinderen en we maken er altijd een feestje van! Onze zwemdocenten geven in deze blog een inkijkje hoe het afzwemmen in zijn werk gaat.
Lees verder