Boogschieten feestje

Spannen, richten, loslaten en in de roos! Het klinkt zo simpel, maar er komt heel wat kijken bij boogschieten. Des te leuker is het als je het onder de knie hebt en voor de hoogste score gaat. Het boogschieten feestje is een feestje voor de echte avonturiers, maar ook uitermate geschikt voor teambuilding, bedrijfsuitje of andere activiteit.

Het boogschieten feestje in Breda duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor maximaal 12 kinderen. In de wintermaanden wordt er binnen geschoten in onze groepszaal op een afstand van ongeveer 5 meter. Tijdens de zomermaanden gaan we lekker naar ons buitenterrein en kunnen we de afstand vergroten.

Praktische details boogschieten feestje Breda

Kosten boogschieten feestje Breda
Het boogschietfeestje kost € 86,95 voor 6 kinderen. Voor ieder extra kind betaal je € 8,50.

Eten en drinken
Eten en drinken is natuurlijk ook mogelijk. Je hebt de keuze uit de volgende menu’s:

• Het poffertjes menu met ranja en een ijsje voor € 4,25 per persoon.
• Het hotdog menu (2 broodjes) met ranja en een ijsje voor € 6,50 per persoon.

Goed om te weten
• Draag makkelijk zittende kleding met stevige (dichte) schoenen.
• Mogelijk binnen én buiten.
• Dit feestje is ook mogelijk als volwassenen activiteit. Hartstikke leuk als familiedag, vrijgezellen dag of bedrijfsuitje.

Kinderfeestje reserveren?

Wil jij je kind een onvergetelijk kinderfeestje geven? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.