Interesse in de Afslank Challenge?

Wil je meer weten over de Afslank Challenge? Laat dan hieronder je gegevens achter. Een van onze voedingscoaches neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je van alle informatie te voorzien. Leuke extra: behaal jij het beste resultaat onder de deelnemers, dan krijg je de volledige Afslank Challenge cadeau!

Let op: er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden!

  Ben je lid bij ons?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Afslank Challenge

  Over de Afslank Challenge

  Dit programma is speciaal bedoeld voor mensen die in korte tijd snel resultaat willen. Ben jij er hier een van? Dan is dit hét programma voor jou. Wat houdt het precies in:

  ✔ Leefstijlprogramma van 4 weken
  ✔ Inclusief begin- en eindmeting
  ✔ In combinatie met producten van SLIMdiet
  ✔ Wekelijkse begeleiding door voedingscoach
  ✔ – 6 tot 8 kg is niet ongebruikelijk
  ✔ Programma zonder fitnessabonnement

  Let op: Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar!

  Jeffrey: de winnaar van de Afslank Challenge van 2019

  Jeffrey wilde vooral een fittere vader worden, dit was zijn doel van de Afslank Challenge. Zijn ervaring met de SLIMdiet producten is erg positief, hij vond ze zeer smaakvol. Ook de begeleiding met zijn coach was goed. Wekelijkse begeleiding en diverse metingen zorgden ervoor dat de lijn kort bleef en hij snel resultaat boekte. Jeffrey zit nu in een goede flow, voelt zich topfit en loopt zelfs 10km hard. Ook heeft hij zijn eigen persoonlijke record verbeterd, super!

  Winnaar challenge 2019

  Voedingscoach Sharon aan het woord

  “Tijdens de Afslank Challenge zie ik mijn deelnemers wekelijks, waarbij ik ze intensief coach en ze begeleid naar een blijvend gezond voedingspatroon. Tijdens deze 4 weken leer ik mensen bewuste keuzes te maken in voeding, waardoor ze niet langer diëten, maar een permanent gezond eetpatroon aan kunnen houden. Zo blijven ze ook na de Challenge in de beste shape van hun leven!”

  Voedingscoach Arendse