Afslank Challenge
Verlies 2,5 tot 8 kilo in 4 weken!

Wil jij met een gezond, strak en slank figuur de zomer in? Dan moet je zeker meedoen met de Afslank Challenge. Gedurende 4 weken word je intensief begeleid door ervaren beweegcoaches en diëtistes, krijg je een voedingsboek mee en ga je 3 x per week sporten.

Wekelijks vindt er een groepsmoment plaats met de diëtiste waarin je ervaringen kunt uitwisselen en er ruimte voor vragen is.

We starten op dinsdag 1 mei, zodat we klaar zijn voor de zomervakantie. Gemiddeld verliezen deelnemers tussen de 2,5 en 8 kilo, dus waar wacht je nog op?

Inhoud Afslank Challenge

✔ Begin- en eindmeting
✔ 2,5 tot 8 kilo afvallen
✔ 4 weken begeleid sporten
✔ 3 x per week trainen
✔ Start op 1 mei
✔ Voedingsboek ‘Snel afvallen’

Afslankchallenge

Vraag alle startinformatie aan

Vul onderstaand contactformulier in voor alle startinformatie en claim gelijk je plaats in de Afslank Challenge. Na het invullen neemt een van onze collega’s contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen en je te voorzien van alle informatie.

Let op: er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kies hieronder je vestiging:

Ben je lid bij ons?

JaNee

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

“In 8 weken ben ik maar liefst 10 kilo afgevallen en dat motiveert me enorm om ook na deze periode door te gaan met sporten!”
Rick - Oosterhout
“De trainers van Arendse zijn allemaal even vriendelijk en weten je altijd weer te motiveren om je grenzen steeds een beetje te verleggen. ”
Kitty - Lage Zwaluwe
“Ik ben lichamelijk en geestelijk met grote sprongen vooruit gegaan, voor mijn gevoel wel met 200 procent!”
Harm - Oosterhout
“In 4 maanden ben ik 6,5 kilo kwijt en 9 cm buikomtrek. Ik zit lekker in mijn vel en heb echt een goede conditie gekregen!”
Lydia - Raamsdonksveer