personal training

Conditie op peil houden met een Personal Trainer

Maud - Raamsdonksveer

Maud is sinds oktober vorig jaar lid van onze club in Raamsdonksveer. Normaal doet Maud aan krachttraining, af en toe spinning en regelmatig zwemmen. Het zwembad in Raamsdonksveer was dan ook de reden dat ze lid is geworden. Maud is namelijk aan het trainen voor een triatlon, daarbij is zwemmen een belangrijk onderdeel.

“Om mijn conditie op peil te houden is het fijn dat het nu mogelijk is om buiten te trainen, onder begeleiding van een Personal Trainer. Een prima alternatief onder de huidige omstandigheden, en anders was ik mijn geld toch al kwijt aan het abonnement. Soms train ik alleen, soms met mijn partner. Voordeel van het trainen nu met een Personal Trainer is dat ik ook wat meer tips en inspiratie heb om ook thuis actief te blijven, bijvoorbeeld het oefenen met gewichten. Hopelijk kan ik weer snel binnen trainen, want een lesje spinning en baantjes trekken in het zwembad mis ik wel!”

Personal Training voor slechts € 25,-

Maak nu gebruik van onze actie: één uur Personal Training voor € 25,-. Wil je graag Personal Training volgen bij Arendse health club? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.