BIOCIRCUIT

Corina en Christian over BIOCIRCUIT

Het is ideaal trainen! Je bent binnen een half uur klaar en met een uurtje alles bij elkaar ben je weer thuis. Als je het circuit lekker zwaar instelt voor jezelf is het een extra effectieve training waarbij je constant wordt begeleid. Je hoeft niets zelf in te stellen, alles gaat automatisch en er kan vrijwel niets fout gaan.

We hadden al eens eerder met E-Gym getraind, maar we vinden dit een hele verbetering. BIOCIRCUIT is een compleet circuit met kracht en cardio, terwijl E-Gym alleen gericht is op krachttraining.

Voordat we met BIOCIRCUIT zijn begonnen trainden we altijd maar één keer per week. Sinds we op dit circuit trainen hebben we dit uitgebreid naar twee keer per week. Het liefst zouden we dit nog verder uitbreiden naar drie keer per week omdat het ons zo goed bevalt.

Het is fijn dat je na een training direct inzicht hebt in wat je hebt gedaan en hoeveel procent van de training goed voltooid is. Het is voor iedereen toegankelijk omdat je een specifiek programma kiest dat bij je past. Ongeacht je niveau of leeftijd kun je dus gewoon meedoen.

Omdat alles wordt aangestuurd kan er vrijwel niets fout gaan. Dat is ook voor beginnende sporters echt een voordeel omdat die nogal eens wat fouten maken tijdens het trainen.

Zelf trainen op BIOCIRCUIT?

Dat kan! Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.