Hiphop

Dansen op de populairste TikTok hits!

Tegenwoordig is TikTok onder de jeugd één van de populairste apps. Op bekende muziek worden er dansjes gedaan die vervolgens weer viral gaan. Iedereen wil deze dansjes zo snel mogelijk onder de knie krijgen. Maar dan moet je natuurlijk wel over de juiste dance skills beschikken. En dat leer je tijdens de Hip Hop lessen bij ons! Op onze locaties in Breda, Tilburg en Raamsdonksveer worden deze lessen gegeven.

Onder leiding van een super enthousiaste dansdocent gaan de kids/teens aan de slag met het aanleren van een te gekke dans, uiteraard op de laatste muziekhits. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen deelnemen aan de Hip Hop / kidsdance lessen. Per leeftijdscategorie wordt er een indeling gemaakt zodat ze gezellig met hun leeftijdsgenootjes in een groep zitten.

De Hip Hop lessen zijn niet alleen heel veel fun maar ook een perfecte work-out. Want tijdens de lessen worden de meest uiteenlopende spiergroepen getraind. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan de conditie. Daarom is Hip Hop een goede manier om de dagelijkse schoolroutine, waarbij de kids een groot deel van de dag zitten, te compenseren.

Heeft jouw kind ook interesse om te starten met Hip Hop? Geef hem/haar dan nu op voor een gratis proefles. Laat ze kennis maken met deze super toffe groepsles, zien we je snel?

Klik hier voor meer informatie over de Hip Hop lessen.

Proefles meedoen?

Benieuwd of dansles iets voor jouw kind is? Vraag dan eens een gratis proefles aan en doe gezellig mee!

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.