fitness lage zwaluwe

De sociale contacten krijg je er gratis bij!

Beppie Kokke van Gils - Arendse health club Lage Zwaluwe

Dit keer spreken we met Beppie Kokke – van Gils, 63 jaar en een trouw lid van Arendse Lage Zwaluwe!

Door mee te doen aan het NIB-programma (Nederland In Beweging) bij Arendse health club, is Beppie gestart met fitnessen. Inmiddels is Beppie drie keer per week in de club in Lage Zwaluwe te vinden. Beppie heeft daarvoor jarenlang aan tennis gedaan, maar door een nekblessure is dat helaas niet meer haalbaar. Maar fitness is een mooie vervanging om lekker actief te blijven.
Beppie wisselt cardio met krachttraining (voornamelijk voor de benen) met elkaar af. Sporten doet Beppie altijd in een gezellig groepje die elkaar goed motiveren, op die manier heb je altijd de goede drive om weer te gaan sporten. Sporten is natuurlijk goed voor de conditie, waarbij de sociale contacten zeker zo belangrijk zijn. Iedere dinsdagochtend wordt er met een vaste groep getraind, daarna wordt de training afgesloten met een bakje koffie.
“De kleinschaligheid van de club in Lage Zwaluwe zorgt voor een gezellige sfeer. Jong en oud gaan leuk met elkaar om en er heerst een gemoedelijke sfeer.”

Vraag hier je Try-Out aan!

Ben je op zoek naar een health club waar je je thuis voelt, waar je nog echt persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen behaalt? Maak dan gebruik van onze try-out. Voor slechts € 10,- kun je kennismaken met onze faciliteiten, medewerkers en werkwijze.

Plan via onderstaand contactformulier jouw try-out in en ervaar ons zelf.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Tags