De Switch gaat om jou

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden, goed in je vel zitten. Er zijn genoeg redenen om voor De Switch te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij. Met De Switch werk je naar een blijvend gezonde leefstijl toe. Je bent de beste versie van jezelf.

Wil jij ook een SWITCH?
Wil je meer weten over De Switch? Laat dan hieronder je gegevens achter. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je van alle informatie te voorzien.

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Zo werkt het

  Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder honger gevoel. Tijdens De Switch zal het lichaam in een situatie komen, waarbij vet verbrand zal gaan worden. Deze Switch zorgt voor een verbluffend resultaat, daarnaast zal De Switch in eetgewoontes leiden tot een blijvend resultaat. Het geheim? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten. Die geven een verzadigd gevoel. En je valt af op de goede plekken; je verliest geen spiermassa maar vet. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. De Switch bewijst dat het kan.

  de switch

  De maaltijden

  Tijdens De Switch maken we gebruik van SLIMdiet producten. Deze bestaan uit fruitige dranken, romige chocolademousse, smaakvolle omeletten en lekkere soepen. De producten zijn ontwikkeld door diëtisten en alle nodige voedingsstoffen zitten erin.

  summerfit challenge

  Gezond én betaalbaar

  Jouw gezonde leefstijl is goud waard, maar hoeft geen fortuin te kosten. Bij De Switch ben je voor € 2,20 per maaltijd klaar. Als je start met De Switch bij Arendse health club ontvang je van ons een welkomst box die bestaat uit een week maaltijden, een shakebeker en 12 weken persoonlijke begeleiding door onze voedingsexpert.

  Voedingscoach Arendse

  Voedingscoach Sharon aan het woord

  “Toen ik zelf kennis maakte met dit concept was ik erg kritisch omdat het bestaat uit eiwitsupplementen. Nu ik er al lange tijd mee werk, ben ik louter positief. Wij bieden bij Arendse health club een 12 weken durende cursus aan. Tijdens deze cursus zie ik mijn cliënten wekelijks, waarbij ik ze intensief kan coachen en ze begeleid naar een blijvend gezond voedingspatroon. Tijdens de 12 weken leer ik mijn cliënten bewuste keuzes te maken in voeding, waardoor ze niet langer diëten, maar een permanent gezond eetpatroon aan kunnen houden.”

  “De Switch kent 6 fasen. Afhankelijk van je doelstelling en persoonlijke situatie wordt gekeken in welke fase je start, en hoeveel en hoelang je de supplementen gaat gebruiken. Het kan namelijk zomaar zijn dat je al na 1-2 weken ‘normale’ voeding gaat gebruiken naast de voedingssupplementen. Het uiteindelijke doel van de cursus is om in 10 weken een geheel gezond voedingspatroon aan te leren (zonder voedingssupplementen).”

  Sharon van der Horst