Emmy sporten Oosterhout

Deze keer hoopte ik dat het sporten een succes ging worden

Mijn naam is Emmy Brakkee, ik ben ongeveer een half jaar geleden begonnen met sporten bij Arendse Oosterhout. Al een aantal keer heb ik geprobeerd het sporten op te pakken, maar deze keer hoopte ik dat het ook echt een succes ging worden.

Vol goede moed ben ik begonnen met Pink Boxing op maandag en woensdag. Doordat de fun-factor van deze les erg hoog is, bouw je ongemerkt snel conditie op. Daarnaast heb ik nog een tijdje personal training bij Sam gevolgd omdat ik een leuke Imotivate winactie had gewonnen.

Ik gebruikte de personal training lessen vooral als opstart voor de eerste weken. Op deze manier leerde ik goed waar mijn motivatie lag op het gebied van sporten. Daarnaast leerde ik allerlei oefeningen die ik daarna zelfstandig kon toepassen. Ik vond het heel fijn dat er gekeken werd naar wat ik echt leuk vond, zodat ik ook gemotiveerd bleef.

Ondertussen zijn we een half jaar verder en ben ik nog steeds vier keer per week bij Arendse health club te vinden. Als ik hulp nodig heb of met vragen loop, kan ik altijd terecht bij een van de beweegcoaches. Deze persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat ik nog steeds gemotiveerd ben. Pink Boxing blijf ik ook nog steeds iedere week te volgen. Want deze lessen zijn niet alleen lekker pittig, maar ook nog eens supergezellig!