club power

Waarom je een Club Power groepsles moet proberen!

Onze Club Power groepsles is een zeer effectieve groepsles waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten of losse gewichtsschijven. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Full-body workout

De les duurt een uur en heeft opzwepende muziek en een topchoreografie. De club power tracklist heeft tien muzieknummers in een uur en ieder nummer doe je fitnessoefeningen met halters en losse gewichten. Zo ontstaat er een uitgebalanceerde full-body workout voor je benen, billen, rug, borst, armen (biceps en triceps), schouders en buik.

Sterker worden

Power is meer gericht op het aantal herhalingen dan op gewicht (weerstand). Veel vrouwen maken zich zorgen dat ze ‘te gespierd’ worden door het trainen met gewichten. Dat is zeker niet het geval want door deze les krijgt je lichaam juist mooie vormen. De choreografie houden we drie maanden hetzelfde, zo hoef je niet iedere les iets nieuws te leren. Bovendien kun je zo stappen vooruit maken in je training: start je eerste lessen met 5 kg aan je halter, na 12 weken kun je wellicht wel 20 kg op je schouderlijn dragen!

Club Power instructrice Abby:

‘Mijn Club power lessen staan voor energie en fun! Daarnaast daag ik je iedere les uit om je grenzen op te zoeken. Ik zal je uitdagen om meer gewicht aan je halter te doen of je push ups op handen en voeten in plaats van op de knieën. Al probeer je er maar een paar! Daarnaast let ik veel op techniek; hou je je halter goed vast, maak je een goede squat, houd je je rug recht bij een deadlift. Dit voorkomt niet alleen blessures, je bent ook veel sterker als je goed in positie staat’.

Resultaten van Club Power:

De oefeningen in een power les zijn functioneel. Dit betekent dat de activiteiten in het dagelijkse leven makkelijker worden gemaakt. Tijdens de les word je voortdurend onderwezen om een goede houding aan te nemen. Dit helpt jou je houding in het dagelijks leven te verbeteren.

• Je werkt effectief aan je spierconditie, spierversterking en spierversteviging;
• Positief effect op je energielevel en figuur;
• Tijdens de Club Power les verbrand je ongeveer 600 calorieën.

Hopelijk zien we je snel in één van onze lessen! Tot powerrrrrrrrrrr!

Proefles meedoen?

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.