BIOCIRCUIT Arendse health club

Een kijkje in de toekomst: maak kennis met ons BIOCIRCUIT

Afvallen, kracht opbouwen, gezond oud worden.. allemaal redenen om naar een fitnesscentrum te gaan. Wat je doel ook is, er bestaat geen standaardaanpak. Of beter gezegd, die BESTOND niet.

Sinds kort beschikt Arendse Oosterhout over het Technogym BIOCIRCUIT. Dit circuit biedt een training op maat waarmee je je fitnessdoelen in korte tijd bereikt. Je hoeft nooit meer te wachten tot een apparaat beschikbaar is, en het instellen hiervan gebeurt automatisch. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor je klaar. Goed om te weten; er zijn GEEN extra kosten aan verbonden. Als je lid bent bij Arendse health club valt het BIOCIRCUIT gewoon binnen je abonnement.

Wat is zo uniek aan BIOCIRCUIT:

• Eén login: je kunt direct aan de slag met je schema.
• Nooit meer wachten tot een apparaat beschikbaar is.
• Geen kans op fouten, de apparatuur corrigeert automatisch.
• Toestellen die je herkennen en zich automatisch aanpassen aan jouw instellingen.
• Een effectieve training die niet langer duurt dan een half uur.
• Mogelijk voor iedere fitnessdoel, van ouderen tot fanatieke sporters.

Hoe werkt het?

Voordat je kunt starten met trainen op het BIOCIRCUIT krijg je een speciale intake training met gecertificeerde trainer. Die kiest samen met jou een programma, stelt de apparatuur juist af en stelt een weerstandsniveau in. Daarna gaat het trainen als volgt:

1 – Log in op de UNITY SELF kiosk.
2 – Het programma leidt je naar het eerste station.
3 – Je houding en instellingen zijn vooraf gedefinieerd en staan voor je klaar op ieder station.
4 – Het circuit eindigt na twee rondes, waarbij de resultaten automatisch worden opgeslagen.

De BIOCIRCUIT programma’s

BIOCIRCUIT is ontwikkeld om je bewust te maken van je training en zo de best mogelijke resultaten te behalen. De oefeningen, belasting en inspanning/rust zijn allemaal vastgelegd in de volgende programma’s:

• Start Moving
• Lose weight
• Tone Your Body
• Stay Young
• Boost Perfomance

BIODRIVE technologie

BIODRIVE is gebaseerd op ruimtevaarttechnologie. De besturing in deze apparatuur zorgt voor een training op maat, zodat je de beste resultaten in korte tijd kunt bereiken. Hoe dit knap staaltje techniek in de praktijk werkt, krijgen we moeilijk in woorden uitgelegd. Je zou het echt eens van dichtbij moeten komen ervaren!

Kennismaken met BIOCIRCUIT?

Ben je na het lezen van dit stuk enthousiast geworden over BIOCIRCUIT en wil je starten met trainen? Laat dan hieronder je contactgegevens achter om een intake training in te plannen.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.