eiwraps kruidenkaas

Arendse Health Food: Eiwraps met gezonde kruidenkaas

Rubriek Arendse Health Food

Deze week in de rubriek Arendse Health Food: snelle eiwraps met een healthy kruidenkaas gemaakt van cottage cheese, bieslook en peterselie. Slechts 6 ingredienten heb je nodig voor deze vegetarische en gezonde wraps. Een makkelijk en snel diner dus!

Wat heb je nodig?

 • 5 eieren
 • 1 halve courgette
 • 2 handjes bieslook
 • 2 handjes peterselie
 • 1 hand baby romaine sla
 • 200 gram cottage cheese

Zo maak je het klaar

1. Kluts de eieren los in een kom. Breng op smaak met wat peper en zout.
2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schenk de helft van het mengsel in de pan. Bak zo’n 3 minuten aan iedere kant en herhaal dan met de rest van het mengsel.
3. Snijd ondertussen de courgette in plakken, besprenkel met olie, peper en zout en bak ze aan beide kanten in een grillpan totdat ze goudbruine strepen hebben.
4. Snijd de bieslook en de peterselie fijn en snijd de romaine sla in reepjes.
5. Meng de bieslook en de peterselie met de cottage cheese en breng op smaak met peper en zout.
6. Verdeel de gegrilde courgette en de baby romaine sla over de eiwraps en maak af met een flinke lepel van de gezonde kruidenkaas. Rol op en snijd ze door de helft.

Eet smakelijk!

Diëtetiek

Wil jij jouw leefstijl graag veranderen? Onze diëtisten kunnen je hierbij helpen! De begeleiding hiervan vraagt niet alleen om advies op het gebied van voeding en bewegen, maar vooral om leefstijlbegeleiding.

  Ben je lid bij ons?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Tags