Elke week word ik steeds fitter!

Jacqueline - Breda

Na haar Covid-19 besmetting is Jacqueline, 69 jaar, samen met fysiotherapeut Bart gestart met het Coronarevalidatieprogramma. Na 4 maanden behandeling maakt zij de balans op!

In welke mate was je beperkt na je besmetting van Covid-19 van 4 maanden geleden?
“Door mijn lage saturatie had ik heel weinig energie en uithoudingsvermogen, ook had ik veel last van hardkloppingen. Na een kleine inspanning was ik al heel snel vermoeid. Ik sliep heel veel overdag door de extreme vermoeidheid en doordat ik weinig energie had.”

Wat voor invloed had dit destijds op jouw leven?
“”Dit had heel veel invloed, kon niet veel anders dan liggen en zitten. Ook geluiden hadden invloed, prikkels waren al heel snel te veel. Hierdoor moest ik me afzonderen door de te grote vermoeidheid die ik ervaarde. Ik baalde hel erg dat ik niet meer in staat was om te werken en dat ik mijn hobby’s niet meer kon uitvoeren.”

We zijn nu 4 maanden verder, hoe gaat het inmiddels met je?
“Het gaat veel beter! Ik werk weer en mijn uithoudingsvermogen is veel beter geworden. Ik kan weer wandelen en fietsen, wat daarvoor absoluut niet ging. Daarnaast kan ik weer deelnemen aan leuke activiteiten die mij plezier opleveren.”

Wat heeft fysiotherapie je gebracht gebracht?
“Door de fysiotherapie bij Bart ben ik uitgedaagd om aan mijn uithoudingsvermogen te werken en tot de grens te gaan. Ik voelde dat ik elke week steeds fitter aan het worden was.”

Wat heeft Bart als fysiotherapeut toegevoegd aan jouw prestaties?
“Mijn fysiotherapeut Bart heeft zeer motiverend gewerkt. Hij stimuleerde en heeft me afgeremd als dat nodig was. Bart was en is zeer oplettend en houd mijn saturatie en hartkloppingen heel nauwkeurig in de gaten. Dat voelt heel veilig en vertrouwd. Ik durf me dan ook over te geven aan de oefeningen in het volste vertrouwen.”

Speciaal revalidatieprogramma voor ex-Coronapatiënten

Wil je starten met revalideren onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.