Even voorstellen: SLIMdiet coach Sharon

SLIMdiet coachMijn naam is Sharon, gewichtsconsulent en SLIMdiet coach bij Arendse health club. In dit stukje vertel ik jullie iets meer over het eiwitdieet SLIMdiet. Ik merk dat er in de praktijk toch best veel vragen over worden gesteld, en daar hoop ik in dit stukje antwoord op te kunnen geven.

Toen ik zelf kennis maakte met dit concept was ik erg kritisch omdat het bestaat uit eiwitsupplementen. Nu ik er al lange tijd mee werk, ben ik louter positief. Wij maken bij Arendse health club gebruik van SLIMdiet in een 10 weken durende cursus. Tijdens deze cursus zie ik mijn cliënten wekelijks, waarbij ik ze intensief kan coachen en ze begeleid naar een blijvend gezond voedingspatroon. Tijdens de 10 weken leer ik mijn cliënten bewuste keuzes te maken in voeding, waardoor ze niet langer diëten, maar een permanent gezond eetpatroon aan kunnen houden.

Het is de bedoeling dat je SLIMdiet voor een korte periode gebruikt, in ons geval 10 weken. Tijdens de wekelijkse afspraak worden de behaalde resultaten besproken en wordt er een nieuw plan voor de aankomende week besproken.

SLIMdiet kent 4 fasen. Afhankelijk van je doelstelling en persoonlijke situatie wordt gekeken in welke fase je start, en hoeveel en hoelang je de supplementen gaat gebruiken. Het kan namelijk zomaar zijn dat je al na 1-2 weken ‘normale’ voeding gaat gebruiken naast de SLIMdiet supplementen. Het uiteindelijke doel van de cursus is om in 10 weken een geheel gezond voedingspatroon aan te leren (zonder voedingssupplementen).

De resultaten die ik met mijn cliënten behaal zijn verbluffend. Gemiddeld vallen ze zo’n 2 kilo per week af, maar ook 4 kilo gewichtsverlies in één week komt voor!

Interesse in SLIMdiet?

Wil je ook afvallen onder professionele begeleiding met de producten van SLIMdiet? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier hieronder en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.