Fit in 30 minuten

Wil jij ook fit worden in 30 minuten? Vul dan je gegevens in via onderstaand contactformulier. Na het invullen van het formulier ontvang je alle startinformatie en prijzen. Vervolgens word je door een van onze collega’s op de club uitgenodigd. Je maakt dan kennis met de faciliteiten en onze trainers. Daarna kun je direct starten met sporten. Laat hier je gegevens achter:

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Weinig tijd om te sporten?

Geen zin om uren per week kwijt te zijn aan sporten? Maar wil je toch werken aan een fit en gezond lichaam? Dan hebben wij de oplossing voor je: Fit in 30 minuten! Fit in 30 minuten is 2 keer per week 30 minuten functioneel trainen in een kleine groep (max. 12 personen) met vaste trainer.

Let op: Fit in 30 minuten is ook mogelijk in Personal Training vorm. Dit is mogelijk 1-op-1, maar ook bijvoorbeeld samen met je partner of in een klein groepje.

Je doet zowel kracht- als cardiotraining, dat betekent spierkracht en conditie opbouwen in één. Het tempo van de lessen is lekker hoog maar voor iedereen toegankelijk omdat het op persoonlijk niveau wordt aangepast.

Waarom kiezen voor Fit in 30 minuten

✔ Geen inschrijfgeld
✔ Geen contract (10 weken programma)
✔ Simpele, korte, maar effectieve trainingen
✔ Je eigen vaste trainer
✔ Combinatie van kracht en uithoudingsvermogen
✔ Aangepast voor ieder fitheidsniveau
✔ Stok achter de deur (vaste groep, tijden en trainer)

Tijdens iedere training word je door onze trainer bijgestaan met advies om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren. Op deze manier haal je het meeste uit je workout, haal je de beste resultaten en ga je na 30 minuten met een voldaan gevoel naar huis!