Arendse health club Tilburg
Fitness, groepslessen, leefstijlbegeleiding en meer!

Arendse health club is dé fitnessclub in Tilburg Centrum. Geen Basic Club waar je als nummer wordt behandeld en moet wachten tot een apparaat vrij is, maar een gezellige, luxe health club. Gelegen op het Koningsplein en gevestigd binnen de oude bibliotheek is Arendse Tilburg al jaren een begrip in de regio. Of je nu voor je plezier komt fitnessen, wilt afvallen, sterker wilt worden of komt om te revalideren, het kan bij ons allemaal. Wij hebben alle specialisten onder één dak, van fitnessinstructeurs tot aan fysiotherapeuten en voedingscoaches.

Unieke fitness locatie in Tilburg

De fitness in Tilburg is uitgerust met Technogym trainingsapparatuur en verdeeld over verschillende verdiepingen. De ruimtes zijn schoon, licht en voorzien van grote ramen wat zorgt voor een fijn en open gevoel. We hebben een functionele trainingsruimte waar je zelf een circuitje kunt uitzetten of dagelijks mee kunt doen met verschillende functionele lessen.

Uniek: BIOCIRCUIT in Tilburg

De nieuwste aanwinst van Arendse Tilburg is het Technogym BIOCIRCUIT. Deze circuittraining maakt het mogelijk om met slechts twee trainingen per week superfit te worden. Het instellen van de apparatuur is ook verleden tijd, dit gebeurt allemaal automatisch en de apparatuur corrigeert wanneer nodig. Wat je doel ook is: starten met bewegen, afvallen, sterker worden, conditie opbouwen of gezond oud worden, het kan allemaal met BIOCIRCUIT.

Groepslessen in Tilburg

Ben je liefhebben van groepslessen? Dan ben je bij Arendse Tilburg zeker aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid rooster met groepslessen zoals XCORE, Yoga, Spinning, Zumba en Pink Boxing. Onze docenten zijn supergemotiveerd en geven je een work-out als nooit tevoren!

Naast fitness in Tilburg bieden we leefstijlbegeleiding van A tot Z. Met behulp van onze opgeleide medewerkers, specialisten en ruim aanbod aan faciliteiten bieden we voor iedereen een oplossing op maat. Al meer dan 35 jaar bewijzen we iedere dag voor iedereen klaar te staan en altijd focus te houden op de doelstelling van onze leden.

Sfeerimpressie Arendse Tilburg

Benieuwd hoe Arendse Tilburg er van binnen uitziet? Klik dan hier voor een sfeerimpressie van de club!

Wat maakt ons uniek?

✔ Sporten in een rustige, schone en veilige omgeving
✔ Modernste apparatuur van Technogym
✔ Luxe uitstraling en faciliteiten
✔ Zeer divers aanbod aan activiteiten
✔ Alle specialisaties onder één dak
✔ Interactieve App met al je persoonlijke data binnen handbereik
✔ Gezellige sfeer binnen de club
✔ Tweede generatie familiebedrijf met 35 jaar ervaring
✔ Abonnementen worden bevroren tijdens een nieuwe sluiting t.g.v. Corona

We streven er elke dag weer naar de beste service te verlenen zodat jij je resultaat kan behalen. Individueel of samen.

Gratis Club Tour Arendse

Openingstijden en contact

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 07:30 – 22:00
Vrijdag: 07:30 – 21:00
Zaterdag en zondag: 07:30 – 15:00

Contact:
Koningsplein 1
5038 WG Tilburg
013 543 2249
info@arendse.nl

BTW-nummer: 8575.34.993.B.01
KVK: 68648774

Afspraak maken?

  Ben je lid bij ons?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “In 8 weken ben ik maar liefst 10 kg afgevallen en dat motiveert me enorm om ook na deze periode door te gaan met sporten!”
  Rick - Oosterhout
  “De trainers van Arendse zijn allemaal even vriendelijk en weten je altijd weer te motiveren om je grenzen steeds een beetje te verleggen. ”
  Kitty - Lage Zwaluwe
  “Ik vind Raamsdonksveer een fijne vestiging waar het niet te massaal is en waar een relaxte sfeer hangt!”
  Ewald - Raamsdonksveer