Functional Move

Functional Move geeft net dat beetje extra uitdaging!

“Wout en ik sporten nu al bijna 6 jaar bij Arendse Lage Zwaluwe en doen vanaf het begin fanatiek mee met de les Functional Move. Het liefst volgen we de les iedere dinsdag- en donderdagochtend bij Melvin. Wat we zo leuk vinden aan deze small group training, is dat we iedere maand weer een totaal ander programma hebben waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Iedere les worden we weer flink uitgedaagd met allerlei pittige oefeningen.”

“Voordat de les om 09.30 uur start, worden alle oefeningen door Melvin uitgelegd en voorgedaan. Dan draaien we 3 rondes van 6 oefeningen die elk 40 seconden duren. Tussen iedere oefening is er wat tijd om te rusten zodat je weer klaar bent voor de volgende oefening.”

“Om het lekker uitdagend te houden, krijgen we bij de tweede en derde ronde variaties op de oefeningen aangeboden. Tijdens de les krijgen we altijd goede aanwijzingen en worden we op een positieve manier aangemoedigd. De Functional Move wordt altijd afgesloten met wat ontspanningsoefeningen.”

“Wij hebben bewust voor deze les gekozen als aanvulling op ons normale trainingsschema. Dit geeft voor ons net dat beetje extra uitdaging voordat we weer individueel verder gaan met oefeningen op de toestellen.”

“Ieder bezoek aan Arendse Lage Zwaluwe sluiten we altijd gezellig af met een kopje koffie samen met onze vrouwen, die sporten hier ook. Wat we erg fijn vinden aan deze vestiging is de persoonlijke begeleiding, de kleinschaligheid en de gemoedelijke sfeer in de club.”

Wil je ook een keertje meedoen met Functional Move? Klik dan hier voor meer informatie en doe gerust een proefles mee!