In 30 minuten resultaat

Functional Move is een circuittraining in kleine groepjes waarbij je in zes zones verschillende oefeningen afwerkt. De zones zijn gevarieerd zodat je verschillende materialen gebruikt. Deze functionele training wordt op onze fitnessvloer gegeven waardoor je zo van je crosstrainer, fiets of loopband afstapt en aansluit bij de les.

Is iedere les Functional Move hetzelfde?
Altijd maar hetzelfde is ook maar saai en bovendien wordt het trainingseffect met de tijd dan ook minder. Daar hebben we iets op bedacht. Iedere maand ontwikkelen we een nieuwe training zodat de les altijd uitdagend en gevarieerd blijft.

Kan je er ook aan meedoen als je geen gevorderde sporter bent?
Er is een vaste tijd van 40 seconden waarin je de oefeningen uitvoert. In die tijd maak je zoveel herhalingen als jij aankunt. Ook geeft de instructeur opties om de oefeningen moeilijker of juist makkelijker te maken. Zo zijn de lessen voor iedereen toegankelijk maar ook lekker uitdagend.

Wat train je precies met Functional Move?

Omdat je de oefeningen in een vaste tijdsduur uitvoert weet je precies waar je aan toe bent. Als een oefening wat zwaarder is dan maak je wat minder snelle herhalingen zodat je de tijd toch vol kunt maken. Gaat de oefening te makkelijk, dan maak je wat meer herhalingen. Hierdoor ontstaat een intervaltraining waarbij je naast de grote spiergroepen in je lichaam ook je uithoudingsvermogen traint.

Functional Move of traditionele fitness?
Door de kleine groepjes stimuleer je elkaar en krijg je een intensieve begeleiding van je instructeur. In een relatief korte tijd train je alle grote spiergroepen. Ook als je weinig tijd hebt om te sporten biedt Functional Move uitkomst. In 30 minuten tijd ben je helemaal klaar en heb je alle spieren aangesproken.

Kan iedereen meedoen met deze les?
Jazeker! We hebben zelfs meerdere functionele lessen op het rooster staan die allemaal binnen je abonnement vallen. Je kunt kiezen tussen Functional Move, Core en Cross. Check snel het lesrooster in de Arendse App en meld je aan!

Proefles meedoen?

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.