Fysiotherapie Lage Zwaluwe
In samenwerking met Fysiomore

Fysiotherapie kan ook leuk zijn! Dat is waar we voor staan bij fysiotherapie Lage Zwaluwe. Niet alleen maar oefenen in een saaie behandelkamer, maar ook in de fitnessruimte op de allernieuwste trainingsapparatuur.

Omdat onze fysiotherapeuten over verschillende specialisaties beschikken, kun je met vrijwel elke klacht bij ons terecht. We werken in Lage Zwaluwe met de modernste trainingsapparatuur en volgens de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van fysiotherapie.

Zonder verwijzing naar de fysiotherapeut in Lage Zwaluwe
Je kunt direct een afspraak maken bij een van de fysiotherapeuten. Een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of specialist is niet noodzakelijk.

Goed om te weten
Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelingen in de avonduren en weekend zijn ook mogelijk. Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapeutische behandelingen vergoed.

Klik hier om een afspraak te maken
Onze specialisaties

✔ Fysiotherapie
✔ Sportfysiotherapie
✔ EPTE Therapie
✔ Echografie
✔ Orthopedische revalidatie
✔ Dry Needling
✔ Medical Taping
✔ De Rugscan

Klik hier om een afspraak te maken
Openingstijden en contact

Openingstijden fysiotherapie Lage Zwaluwe
Maandag t/m vrijdag: 08.00 — 22.00 uur
Zaterdag: 08.30 — 12.30 uur

Contact fysiotherapie Lage Zwaluwe
Wethouder Dubbelmanstraat 54
4926 BS Lage Zwaluwe
info@arendse.nl
0168 486 461

Bij geen gehoor kun je bellen met 0162 498 866.

Afspraak maken?

Laat hieronder je gegevens achter en een van onze fysiotherapeuten neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.