Altijd een fysiotherapeut binnen handbereik

Als lid van Arendse health club is een fysiotherapeut altijd binnen handbereik. Op al onze clubs bevinden zich namelijk specialisten van Fysiomore, een dochteronderneming van de Arendse Groep.

Fysiomore heeft onder andere de volgende specialisaties in huis:

✔ Dry Needling
✔ Echografie
✔ EPTE Therapie
✔ Fysiotherapie
✔ Hydrotherapie
✔ Kinderfysiotherapie
✔ Kinderbekkenfysiotherapie
✔ Manuele Therapie
✔ Medical Taping
✔ Sportfysiotherapie
✔ Shockwave Therapie

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie? Ga dan naar www.fysiomore.nl/contact en laat je gegevens achter.

Fysiotherapie in het water

Het unieke aan Fysiomore is dat in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer hydrotherapie wordt aangeboden. Met deze fysiotherapievorm doe je oefeningen in een warm zwembad en leer je je gewrichten en spieren op de juiste manier te bewegen. Dit is ideaal voor mensen met een chronische ziekte of aandoening en die moeite hebben om buiten het water te bewegen.

Hydrotherapie kan bijvoorbeeld worden ingezet bij een gebroken been, een knieoperatie of heupoperatie. Door de opwaartse druk van het water neemt de belasting op het been af.

Speciale rugstudio's

Fysiomore beschikt in Breda, Tilburg en Oosterhout over een rugstudio. Hier helpen we je rugproblemen preventief aan te pakken met specifieke train- en meetapparatuur. Samen met een team van specialisten zorgen we ervoor dat je een leven lang gezonder en vrijer kunt bewegen.

Geen verwijzing nodig

Het voordeel van Fysiomore is dat je in de avonden en in het weekend terecht kunt en dat je geen verwijzing van de huisarts nodig hebt. Een afspraak maken is erg eenvoudig: aan de balie van onze health clubs of op www.fysiomore.nl

Vergoeding Fysiotherapie
Fysiomore heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Indien je een (aanvullende) verzekering hebt, worden alle behandelingen volledig vergoed. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je gekozen aanvullende verzekering. Bekijk je polisvoorwaarden omtrent het aantal behandelingen dat vergoed kan worden.

Vragen?

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.