Bereik een goed en gezond gewicht

Een bezoek brengen aan de Imotivate gewichtsconsulent kan in elke vestiging van Arendse health club. Onze gewichtsconsulenten begeleiden mensen in het bereiken en behouden van een goed en gezond gewicht door middel van een behandelplan op maat.

Het aandachtsgebied van de Imotivate gewichtsconsulent is breed, want met alleen calorieën tellen kom je er niet. Gewichtsbeheersing is namelijk een samenspel tussen kennis over eten, bewegen, motivatie en andere psychologische aspecten. Onze gewichtsconsulenten worden daarom op al deze gebieden geschoold.

Is een gewichtsconsulent hetzelfde als een diëtist?

Nee. Voor een bezoek aan de diëtist heb je vaak een verwijzing van de huisarts nodig omdat er in dat geval een medische reden is waarom iemand moet afvallen, of waarom de voeding moet worden aangepast.

Voor een behandeling bij de gewichtsconsulent is geen doorverwijzing nodig van de huisarts. De gewichtsconsulent behandelt gezonde mensen met een BMI onder de 30 (er zijn uitzonderingen). Aangezien er geen medische oorzaken of belemmeringen zijn spreek je bij de gewichtsconsulent van een voedingsadvies in plaats van een dieet. Bij veel verzekeraars valt een bezoek aan de gewichtsconsulent in de aanvullende verzekering.

Vragen?

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.