Wat is BIOCIRCUIT?

Maak gratis kennis met BIOCIRCUIT. Dit circuit biedt een training op maat waarmee je je fitnessdoelen in korte tijd bereikt. Vergeet het gedoe met gewichten kiezen, de hoogte van je zitting instellen en urenlang zweten. Twee keer per week een half uurtje op het BIORCIRCUIT is genoeg om superfit te worden. Maak kennis met fitness van de toekomst.

Wat is er zo uniek aan?

✓ Een complete workout binnen 30 minuten
✓ Snel, eenvoudig en effectief trainen
✓ Combinatie van kracht en uithoudingsvermogen
✓ Nooit meer wachten tot een apparaat beschikbaar is
✓ Persoonlijk schema voor een optimale training
✓ Mogelijk voor ieder fitnessdoel

GRATIS Kennismakingstraining

Meld je aan voor een GRATIS Kennismakingstraining voor het BIOCIRCUIT.

  Ben je lid bij ons?

  JaNee

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  Hoe werkt BIOCIRCUIT?

  Voordat je kunt starten met trainen op het BIOCIRCUIT krijg je een speciale intake training met gecertificeerde trainer. Die kiest samen met jou een programma, stelt de apparatuur juist af en stelt een weerstandsniveau in. Daarna gaat het trainen als volgt:

  1. Log in op de UNITY SELF kiosk.
  2. Het programma leidt je naar het eerste station.
  3. Je houding en instellingen zijn vooraf gedefinieerd en staan voor je klaar op ieder station.
  4. Het circuit eindigt na twee rondes, waarbij de resultaten automatisch worden opgeslagen.

  De BIOCIRCUIT programma’s

  BIOCIRCUIT is ontwikkeld om je bewust te maken van je training en zo de best mogelijke resultaten te behalen. De oefeningen, belasting en inspanning/rust zijn allemaal vastgelegd in de volgende programma’s:

  ✓ Start Moving
  ✓ Lose weight
  ✓ Tone Your Body
  ✓ Stay Young
  ✓ Boost Perfomance

  “"Sinds ik op het BIOCIRCUIT train voel ik me een stuk fitter en zit ik vol energie!"”
  Angela - Oosterhout
  ““BIOCIRCUIT in combinatie met losse krachtoefeningen hebben mijn rugklachten inmiddels zo verminderd dat ik nu zelfs bovengemiddeld scoor. Ik voel me echt een stuk beter, ik zit lekker in mijn vel en krijg er veel energie van.” ”
  Linda - Oosterhout
  “BIOCIRCUIT past precies in mijn drukke leven, ik heb er lol in en ik ben in 2 maanden nog eens 3 kilo afgevallen. Daarnaast is de begeleiding op het BIOCIRCUIT goed en kan ik met mijn vragen altijd terecht bij een van de coaches. Dus ja, ik ga voorlopig nog wel even door! ”
  Ans - BIOCIRCUIT
  “De training voelt optimaal, ik heb na afloop echt het gevoel flink gesport te hebben. En dat blijkt ook uit het resultaat. Na acht trainingen ben ik 1 kg gewicht kwijt, is de vetmassa met 1,5% afgenomen en is m’n spiermassa met 1 kg toegenomen. ”
  Ada - BIOCIRCUIT