Word jij onze nieuwe groepslesdocent?

Voor onze locatie in Dongen zijn we op zoek naar een Groepslesdocent voor de onderdelen XCORE en Zumba. Ben je fan van Zumba en/of XCORE en volg je deze lessen al lang, maar ben je geen officiële docent? Solliciteer dan ook gerust op deze vacature. Een opleiding via Arendse health club is namelijk ook mogelijk en wordt door ons vergoed. Daarnaast is het ook mogelijk om als ZZP’r te werken.

Ben jij die energieke en enthousiaste persoon die graag voor een groep staat en die verschillende lessen kan geven? Dan is dit de baan die bij jou past! Met jouw enthousiasme weet je als geen ander de hele groep mee te krijgen en te motiveren. Het is voor jou geen probleem om met verschillende doelgroepen om te gaan en hierop in te spelen. Iedereen kan met jouw lessen meedoen, ongeacht je fitheid, leeftijd of niveau.

Wat vragen wij?

– MBO niveau 4 of HBO richting fitness/health/leisure;
– Je hebt een groepsles gerichte opleiding gevolgd, of bent bereid deze volgen
– Je bent flexibel en vindt het niet erg om in de avond en in het weekend te werken;
– Je bent klantvriendelijk en hebt een representatief uiterlijk.
– Ervaring in het geven van groepslessen zoals XCORE of het volgen ervan;
– Ervaring in het geven van groepslessen zoals Zumba of het volgen ervan

Leuke extra!
Naast dat je salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van opleidingen en cursussen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar info@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Direct solliciteren

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.