Word jij onze nieuwe XCORE docent?

Voor onze locatie in Tilburg zijn we op zoek naar een XCORE docent die lesgeeft op woensdagavond. Ben je fan van XCORE en volg je de les al lang, maar ben je geen officiële docent? Solliciteer dan ook gerust op deze vacature. Een opleiding via Arendse health club is namelijk ook mogelijk en wordt door ons vergoed.

Pas jij in dit plaatje?
Ben jij die energieke en enthousiaste persoon die graag voor een groep staat? Dan is dit de baan die bij jou past! Met jouw enthousiasme weet je als geen ander de hele groep mee te krijgen en te motiveren. Het is voor jou geen probleem om met verschillende doelgroepen om te gaan en hierop in te spelen. Iedereen kan met jouw lessen meedoen, ongeacht je fitheid, leeftijd of niveau.

Wat vragen wij?

– Ervaring in het geven van groepslessen zoals XCORE of het volgen ervan;
– Je hebt een groepsles gerichte opleiding gevolgd, of bent bereid deze volgen;
– Je bent flexibel en vindt het niet erg om af en toe in te vallen voor je collega’s;
– Je bent klantvriendelijk en hebt een representatief uiterlijk.

Leuke extra!
Naast dat je salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van opleidingen en cursussen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar info@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Direct solliciteren?

Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele persoonlijke afspraak in te plannen.

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.