Health checks

Health checks

Wil jij weten hoe het er echt voor staat met je gezondheid? Laat dan een van de health checks uitvoeren bij Arendse health club! Hieronder geven we een korte uitleg per health check:

BRAVO health check
Health checkDeze gratis lifestyle scan is de eerste stap naar een gezondere leefstijl. Deze test zorgt er namelijk voor dat je eens kritisch naar je eigen leefstijl kijkt en gezondheidsrisico’s op termijn beperkt. Want leef je eigenlijk wel zo gezond als je denkt? De scan kijkt naar de volgende aspecten: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning.

Klik hier voor de BRAVO health check>>


Flexchair test
Flexchair rugtestDe Flexchair traint diepe rug- en buikspieren. Spieren die in onze moderne maatschappij steeds minder actief zijn door de vele zittende beroepen. Of soms juist teveel worden belast zoals bij ruiters het geval is. Heb jij behoefte aan goede core-training? Maak dan kennis met de Flexchair en vraag een gratis test aan.

Klik hier voor de gratis test>>Gratis houdingcheck
Houdingcheck FysioWil je testen of je houding wel zo goed is als dat je denkt? Of ervaar je lichamelijke klachten en ben je benieuwd of deze in relatie staan tot je houding? Laat dan een houdingcheck uitvoeren voor jezelf, je partner of je kind!

Vraag een houdingcheck aan>>De lidmaatschapstest
LidmaatschapstestBen je nog geen lid bij Arendse health club en benieuwd welk lidmaatschap het beste bij jou past? Neem dan eens even de tijd om de lidmaatschapstest in te vullen. Het kost je een paar minuten van je tijd en na het invullen ontvang je een persoonlijk advies op maat. Je weet daarna precies welk abonnement het beste bij je past!

Doe de lidmaatschapstest>>


Gratis Rugtest
Gratis rugtestWist je dat maar liefst 78% van de mensen weleens last heeft van rugklachten en daardoor niet goed kan functioneren? Ben jij er hier een van? Maak dan kennis met ons David Spine Concept. Deze trainingsapparatuur heeft een successcore van 86% en voorkomt rugpijn in de toekomst. Kennis maken met dit unieke concept?

Vraag hier een GRATIS rugtest aan>>Online lichaamscheck
LichaamstestHeb jij last van lichamelijke klachten en word je hierdoor beperkt in het dagelijks leven of tijdens het sporten? Laat je dan adviseren door onze fysiotherapeuten! Vul de online lichaamscheck in op de website van Fysiomore en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

Vul hier de lichaamstest in>>


Functional Movement Screen
Functional Movement ScreenMet de Functional Movement Screen kunnen (sport)blessures worden voorkomen. Het is een methode die door onze fysiotherapeuten wordt gebruikt om er snel achter te komen wat de problematiek bij een patiënt/sporter kan zijn. Het doel hiervan is om op een gerichte manier zwakke schakels in het lichaam op te sporen en deze met oefeningen te verhelpen.

Doe de Functional Movement Screen>>