fitness tilburg

Hier voel ik me thuis!

Yvonne - Tilburg

Yvonne, 67 jaar is vanaf september 2021 lid van de club in Tilburg.
“Omdat de sportschool waar ik voorheen sportte werd opgeheven ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe fitnessclub die ook groepslessen geeft. Toen ik hier binnen stapte voelde ik me direct thuis. Jong en oud sport hier door elkaar. Iedereen heeft respect voor elkaar, dat creëert een fijne omgeving om in te sporten”.

Zo’n 5 keer per week is Yvonne te vinden in onze club in Tilburg. Naast het BIOCIRCUIT komt ook de reguliere fitness en de groepslessen aan bod. Het doel van Yvonne is om aan de conditie te blijven werken, soepel en fit te blijven.

“”Het voordeel van het BIOCIRCUIT is dat je op eigen tempo en op eigen niveau kunt trainen. Je kunt alles zelf makkelijk bijstellen en in korte tijd heb je je workout gedaan. Door de afwisseling train je je hele lichaam. Daarnaast doe ik ook wat losse oefeningen in de fitness en twee keer per week doe ik mee met de Spinning. Deze les past goed bij mij, het is fijn dat de Spinning les door verschillende docenten wordt gegeven. Op die manier kies je de les uit die het beste bij je past. Iedereen heeft immers toch zijn of haar persoonlijke voorkeur qua manier van lesgeven, soort muziek etc. Na afloop van het sporten drink ik altijd nog even lekker een cappuccino. Om weer op adem te komen, maar ook als een gezellig sociaal momentje van de dag”.

Vraag hier je Try-Out aan!

Ben je op zoek naar een health club waar je je thuis voelt, waar je nog echt persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen behaalt? Maak dan gebruik van onze try-out. Voor slechts € 10,- kun je kennismaken met onze faciliteiten, medewerkers en werkwijze.

Plan via onderstaand contactformulier jouw try-out in en ervaar ons zelf.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Tags