Word jij onze nieuwe horeca-receptiemedewerker?

Voor onze vestiging in Dongen zijn we op zoek naar een enthousiaste horeca-receptiemedewerker 16-24 uur. Je bent beschikbaar in de avonduren en bent bereid om ook in het weekend in te vallen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Over deze functie:
Heb je goede sociale vaardigheden, ben je enthousiast en heb je een gastvrije instelling? Dan is dit de baan die bij jou past! Aandacht voor onze leden staat bij jou voorop en een warm welkom is voor jou vanzelfsprekend. Onze leden kunnen bij jou terecht voor vragen, opmerkingen of gewoon een gezellig praatje aan de bar.

Wat vragen wij?

– Opleiding op MBO/HBO niveau;
– Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
– Een flexibele instelling is voor jou vanzelfsprekend;
– Werken in de avonduren (16:00-00:00) is voor jou geen probleem;
– Onder stressvolle situaties functioneer je prima en je bent sociaal ingesteld;
– Affiniteit met sport is een belangrijke meerwaarde;
– Je hebt oog voor detail en hebt een gastvrije persoonlijkheid.

Leuke extra!
Naast dat je salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden en zou je graag bij ons aan de slag willen? Stuur dan je CV + motivatiebrief en pasfoto naar HR@arendse.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele persoonlijke afspraak in te plannen.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.