Hot Yoga in Breda

Hot Yoga wordt gegeven in onze speciale yogazaal in Breda bij temperaturen van 35-40 graden Celsius. Door de yogahoudingen bij deze hoge temperatuur te doen, zijn je spieren flexibeler en heb je minder kans op blessures. De hoge temperatuur zorgt ervoor dat je de yoga houdingen beter en veiliger kan uitoefenen. Ook zorgt de temperatuur van de zaal ervoor dat je flink gaat zweten waardoor de afvalstoffen sneller uit je lichaam gaan.

Hot Yoga zit inbegrepen bij het reguliere abonnement. Het is echter belangrijk om te vermelden dat er een toeslag geldt voor deelname aan de Hot Yoga les. Bij betaling van deze toeslag ontvang je een strippenkaart, die verkrijgbaar is bij de receptie in Breda.
Een 12 rittenkaart kost € 12,-
Zonder rittenkaart is er geen toegang tot de les.

Effecten van Hot Yoga

✔ Beter uithoudingsvermogen en balans
✔ Meer kracht en flexibiliteit
✔ Betere doorbloeding van de spieren
✔ Meer ontspanning en rust in je lichaam
✔ Blessures verminderen
✔ Hoge calorieverbranding

Hoe ziet een les Hot Yoga eruit?

Het is een intensieve les van 60 minuten, maar Hot Yoga is zo ontworpen dat iedere yogahouding je rustig voorbereid op de volgende. Zowel ervaren als beginnende beoefenaars kunnen meedoen met deze yogales en je hoeft niet flexibel te zijn. Het gaat erom dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en daarna zul je vanzelf merken dat je flexibiliteit toeneemt.

Hoe bereid je je voor op Hot Yoga?

Hot Yoga in Breda is geen standaard yogales en om je zo goed mogelijk voor te bereiden geven we je een aantal tips mee:

✔ Zorg dat je voldoende drinkt gedurende de dag
✔ Draag luchtige, loszittende kleding en vermijd katoen
✔ Eet op zijn laatst 2 uur voor aanvang van de les
✔ Neem een flesje drinken mee voor tijdens de les
✔ Neem een grote handdoek mee naar de les

Vraag nu een proefles Hot Yoga aan

Wil je kennismaken met Hot Yoga in Breda? Vraag dan nu een proefles aan. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.