fitness oosterhout

Iedere keer stel ik mezelf een nieuw doel!

Suong - Oosterhout

Vier keer per week is Suong te vinden in onze club in Oosterhout. Naast fitness volgt Suong ook diverse groepslessen zoals XCORE, BBB en boksen.
“Het voelt voor mij prettig om iedere keer weer een nieuw doel voor mezelf te stellen. Zo ben ik begonnen met het BIOCIRCUIT. Mijn doel was om in ieder geval mijn kaart vol te krijgen. Het BIOCIRCUIT is ideaal als je niet te veel wilt nadenken over de oefeningen die je wilt doen. Alles wordt aan jouw programma aangepast, ideaal hoor!

Daarnaast heb ik mezelf als doel gesteld om de Human Flag uit te kunnen voeren. Ik vind het gaaf om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren. Dat motiveert met enorm, die motivatie heb je nodig om lekker te blijven sporten. Ook de contacten met andere sporters zorgt absoluut voor de drive om door te gaan. Zo kun je elkaar ook motiveren, toen ik bezig was met de Human Flag zag ik daarna ook andere sporters dit gaan proberen. Leuk om te zien!
Binnenkort wil ik ook eens de Club Power uitproberen, dat lijkt me ook wel wat. Verder vind ik het ideaal dat je Netflix kunt kijken als ik op de loopband aan het trainen ben. Dit zorgt voor mij voor de perfecte afleiding en zo heb ik binnen no time mijn workout weer gedaan”.

Vraag hier je Try-Out aan!

Ben je op zoek naar een health club waar je je thuis voelt, waar je nog echt persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen behaalt? Maak dan gebruik van onze try-out. Voor slechts € 10,- kun je kennismaken met onze faciliteiten, medewerkers en werkwijze.

Plan via onderstaand contactformulier jouw try-out in en ervaar ons zelf.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Tags