Ik ben gratis op vakantie geweest met mijn broer

Hoe een weddenschap Raouf stimuleerde om hard aan zichzelf te werken...

Stel jezelf even voor
Mijn naam is Raouf en ik ben 30 jaar

Hoe lang train je al bij Arendse health club?
Ik train nu 3 jaar bij Arendse health club in Breda en dat bevalt goed.

Hoe vaak train je? En welke oefeningen doe je dan het liefst?
Ik train al 3 jaar 5 keer per week en maak hier bijna geen uitzonderingen op. Het liefst doe ik krachtoefeningen met losse gewichten, bankdrukken en deadliften. Dat zou je dus wel mijn favoriete oefeningen kunnen noemen. Zelf vind ik dat er ook wel goed in ben, haha.

Hoe ben je ooit begonnen?
Ik had een 3 jaar geleden een weddenschap met mijn broer, diegene die de meeste progressie boekte in dat jaar mocht gratis met de ander mee op vakantie.

En? Weddenschap gewonnen?
Ja! Haha!

Wat wil je nu nog bereiken?
Met mijn kracht en de grootte van mijn spieren ben ik nu tevreden. Datgene waar ik nu het hardst aan werk is mijn vetpercentage ik zou graag van 15% naar 11 of 10% zakken.

Wat zijn voor jou de grootste voordelen van trainen bij Arendse health club?
Boven alles hangt hier een relaxte en ontspannen sfeer. Daarnaast vind ik het personeel erg vriendelijk en behulpzaam dat draagt echt wel bij aan een prettige training. Na de trainingen vind ik het ook heerlijk om gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten.

Waarom zou je iemand adviseren bij Arendse health club te komen trainen?
Bij Arendse in Breda krijg je professionaliteit en maatwerk in de fitness. Dat is zeker een belangrijke reden. Daarnaast wat ik eerder al noemde: de goede sfeer.

Bedankt voor je tijd Raouf en zet hem op komende tijd!

Tags