BIOCIRCUIT

“Ik dacht eraan om te stoppen, tot ze met BIOCIRCUIT begonnen”

Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij Arendse health club. Ik was 15 kilo aangekomen en voelde me totaal niet fit. De maat was vol voor mij…

Ik ben toen gestart met de leefstijlcursus Nederland in Beweging. Daarna ben ik ‘gewoon’ gaan fitnessen, maar Oh wat had ik het zwaar! Het lukte me maar niet om die kilo’s kwijt te raken. Na (slechts) 4 kilo te zijn afgevallen in een jaar was de motivatie ver te zoeken. Ik dacht er zelfs aan om er helemaal mee te stoppen, tot ze bij Arendse Oosterhout begonnen met BIOCIRCUIT.

Na even te hebben getwijfeld ben ik toch maar naar de informatieavond gegaan waar ik me dezelfde avond nog heb ingeschreven voor de intake-training. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ik ben begonnen met het programma ‘Lose Weight’ en daarna ben ik overgestapt op het wat pittigere programma ‘Tone Your Body’. Wat is dit leuk zeg!

In een half uurtje worden alle spiergroepen getraind en na een half uur ben je ook echt klaar! Het mooie van BIOCIRCUIT is dat je ook echt door móét. Even rusten kan niet, want de apparaten geven precies aan hoeveel seconden je hebt om naar het volgende apparaat te gaan. Smokkelen gaat ook niet, want een apparaat overslaan zit er niet in. Voor mij is dit de perfecte work-out die cardio en krachttraining combineert.

Het past precies in mijn drukke leven, ik heb er lol in en vanaf september ben ik ook nog eens 3 kilo afgevallen! Daarnaast is de begeleiding op het BIOCIRCUIT goed en kan ik met mijn vragen altijd terecht bij een van de coaches. Dus ja, ik ga voorlopig nog wel even door!

Groetjes, Ans

Zelf kennismaken met BIOCIRCUIT?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen. Waar wacht je nog op? Start nu!

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.