Sporter Arendse Raamsdonksveer

Ik had een doel voor ogen: een baan bij defensie

Mijn naam is Mathieu Coolbergen, begin van dit jaar ben ik begonnen met sporten bij Arendse health club Raamsdonksveer. Ik had een doel voor ogen, een nieuwe baan binnen defensie.

Tijdens het intake gesprek bij Arendse health club werd ik goed geholpen. Er werd gekeken naar mijn doel, het tijdsbestek waar ik dit in moest gaan waar maken en hoever ik al was. Na een week met het intake schema bezig te zijn geweest kreeg ik een proefles personal training met Walter. Dit is zo goed bevallen dat ik dit 1 keer in de week ben blijven doen. Tijdens het trainen gaf hij net het extra zetje dat je nodig had om alles uit je training te halen.

Ook bij voedingscoach Sandra ben ik op intake geweest. Sandra heeft mij goed op weg geholpen waar ik qua voeding op moest letten om af te vallen, het spierherstel te versnellen en toch genoeg energie over te houden om te sporten. Een goed advies dat ik heb mee gekregen was om af en toe te blijven genieten. Zo blijft het leuk, zie je toch vooruitgang in je proces en hou je het goed vol.

De laatste weken voor de keuring van defensie heb ik ook van Bas personal training gehad. We zijn toen ook buiten gaan hardlopen wat ik een leuke aanvulling op mijn trainingen vond. Daarnaast ben ik zelf 5 a 6 keer in de week blijven trainen. Zowel in de sportschool (kracht en cardio) als daarbuiten (hardlopen).

Dit alles heeft tot een goed resultaat geleid: ik mag 2 september beginnen met mijn nieuwe baan bij defensie!