Leefstijlcursus Nederland in Beweging

Ik voelde me vanaf de eerste dag al thuis!

De reden dat ik mee heb gedaan aan Nederland in Beweging was dat ik bijna 100 kg woog en het hoog tijd was om weer eens wat aan mijn lichaam en conditie te doen. Met de leefstijlcursus van Arendse health club is dat prima gelukt, ver boven verwachting zelfs. Ik ging voor 10 kg in 12 weken en het werden er 15!

Mijn ervaring deze 12 weken? Daar kan ik kort over zijn: het was perfect. Ik heb me bij Arendse health club vanaf de eerste dag thuis gevoeld en iedereen leefde met me mee. Zeker de groepslessen onder leiding van Jorik en Jordy waren zeer afwisselend en erg leuk om mee te doen.

Het moeilijkste van de cursus vond ik het aanpassen van mijn eetpatroon, en nog belangrijker, het volhouden hiervan. Onder begeleiding van diëtiste Kim is dit prima gegaan.

Op het moment voel ik me echt herboren. Ik ben 15 kilo lichter, heb veel meer energie gekregen en heb weer zin in de toekomst. Ik sta weer open voor nieuwe dingen! Na Nederland in Beweging ga ik zeker door met sporten bij Arendse health club. Ik ga 2 á 3 keer per week en probeer nog een aantal kg te verliezen.

Iedereen die overgewicht heeft, of nog nooit heeft gesport, kan ik deze cursus aanraden. Ik was ook nog nooit in een sportschool geweest en had er een beeld van dat er alleen maar brede, opgepompte mannen rondliepen. Dit is bij Arendse health club zeker niet het geval… Ik voelde me vanaf het eerste moment thuis en ik kom mensen van allerlei leeftijden tegen.

Graag wil ik iedereen bij Arendse health club bedanken voor de support van de afgelopen 12 weken. Kim, Arné, Jordy en Jorik in het bijzonder voor de super begeleiding. Ook de medecursisten, dames en heren, bedankt allemaal. Natuurlijk ook niet te vergeten, mijn vrouw en kinderen die de afgelopen 12 weken volledig achter me hebben gestaan. Super!