BIOCIRCUIT Oosterhout

In een half uurtje heb je alles gedaan!

Mieke is ‘verslaafd’ aan het BIOCIRCUIT. Waar ze een maandje geleden nog nooit een sportschool van binnen had gezien, is ze er nu niet meer weg te slaan. Ze komt 5 middagen per week het BIOCIRCUIT doen en volgt daarnaast ook nog groepslessen. Ze doet dit allemaal om haar conditie te verbeteren en af te vallen.

Het programma dat het beste aansluit op haar wensen is het zogenaamde ‘lose weight’ programma. Top op heden vindt ze dit prima gaan. Ze vindt de intensiteit van het programma goed te doen, maar zoals ze zelf zegt: “Als ik klaar ben, merk ik zeker wel dat ik een goede training heb gehad en zijn de twee rondjes zo voorbij. Ik raad het circuit aan iedereen aan omdat je in een half uurtje alles hebt gedaan!”

Ze is bij Arendse health club terecht gekomen via haar schoondochter, Daisy. Zij heeft haar met de neus op de feiten gedrukt en gezegd dat als ze geen actie onderneemt, er ook niets gaat veranderen. Geen zin hebben is geen excuus. Er moet gewoon gesport worden om fit en gezond te blijven.

Mieke is een tijdje geleden ook gestopt met roken. Daarom is het BIOCIRCUIT nog een extra motivatie en stok achter de deur om ervoor te zorgen dat ze niet aankomt. Ze is erg gemotiveerd en gaat er ook in het nieuwe jaar weer vol voor!

BIOCIRCUIT Arendse

Maak kennis met BIOCIRCUIT

Vergeet het gedoe met gewichten kiezen, de hoogte van je zitting instellen en urenlang zweten. Bij Arendse Oosterhout hoeft dat allemaal niet. Twee keer per week een half uurtje op het BIORCIRCUIT is genoeg om superfit te worden. Laat nu je gegevens achter via onderstaand contactformulier en meld je aan voor een kennismaking.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.